; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1_aM9u7qxIdTtxTutPIIGZ_w

Al doilea sezon din „Condorul” are premiera la HBO Go în septembrie

24 August 2020

Din 4 septembrie vom putea vedea la HBO Go sezonul al doilea din serialul „Condorul', cu Max Irons în rolul principal. 

După difuzarea din 2 august, de către HBO Go, a primului sezon al serialului, care a fost turnat în 2018, cel de-al doilea sezon din „Condorul', lansat în această vară în Statele Unite, Marea Britanie și Spania, îl găsește pe Joe Turner (personajul principal, interpretat de Max Irons) în Europa, unde este abordat de un agent rus. Acesta îi dezvăluie că poate confirma existența unei „cârtițe' în agenție, în schimbul protecției oferite de CIA. Astfel, Joe primește confirmarea puternicei sale temeri că nu va putea scăpa niciodată de supravegherea agenției. 

„Joe Turner este profund împotriva ideii de a reveni în structurile CIA', spune Jason Smilovic, creatorul serialului, despre punctul de plecare al noului sezon, care promite mult suspans, dar și o aprofundare a motivațiilor eroului principal, confruntat cu noi situații extrem de complicate. „Toate decorurile în care se desfășoară acum filmările și toată arhitectura din jur au o istorie interesantă, stilul fiind influențat evident, în multe cazuri, de cel sovietic', povestește și Max Irons despre fundalul conflictelor prin care va trece de data aceasta personajul său. 

În distribuția noului sezon se vor regăsi, alături de protagonistul Max Irons, câteva nume din primul sezon, precum Bob Balaban, Kristen Hager și Sam McCarthy, dar și nume noi, precum Constance Zimmer („Anturaj', „BoJack Horseman'), Alexei Bondar („Divorce'), Isidora Goreshter („Anatomia lui Grey') sau Eric Johnson („Zei americani', „Vikingii'). 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare