; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pawn Stars   Series 02

Al doilea sezon al seriei „Asii amanetului din Marea Britanie”, de luni pe History

17 November 2014

Un nou sezon din „Așii amanetului din Marea Britanie', versiunea britanică a faimosului „Așii amanetului', va fi difuzat pe History. Episoadele vor fi trasmise în fiecare luni, începând cu 17 noiembrie, la ora 22:00.

Pawn Stars - Series 02

„Așii amanetului din Marea Britanie' prezintă povestea unor obiecte autentice, cu o bogată moştenire istorică. Serialul îi aduce în prim-plan pe Mark Manning şi echipa sa de la Regal Pawn din Chester, în timp ce cumpără şi vând antichități uimitoare.

Mark administrează casa de amanet cu ajutorul fiicei sale Vicki, al celui mai bun prieten, „Little Mark', şi al amicului lor Simon, excentricul expert în istorie. De asemenea, noul angajat, Liam, arată o mare pasiune pentru istorie, dorinţa de a învăţa meserie şi o îndrăzneală care ţine pe toată lumea în priză.

De la scrisori ale reginei Elisabeta I la relicve de pe SS Lusitania sau la un manechin cu chipul lui Walter White din Breaking Bad', ofertele continuă să apară în magazinul de amanet. Singura întrebare rămâne dacă vor putea să obțină cel mai bun preţ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare