; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Redactia II_2

Al doilea sezon “Redacţia” începe diseară la HBO

15 July 2013

Cel de-al doilea sezon al serialului “Redacţia” / “The Newsroomva debuta diseară, pe 15 iulie, de la ora 20:00, la HBO.

“Redacţia” spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri corecte și autentice în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

Serialul creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar pentru scenariul filmului “The Social Network”, producător executiv şi scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy, “The West Wing”) şi produs de Sorkin, Scott Rudin şi Alan Poul aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Acţiunea serialului este centrată pe vieţile prezentatorului de ştiri (Jeff Daniels), producătorului executiv (Emily Mortimer), colegilor de redacţie (John Gallagher, Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Olivia Munn, Dev Patel şi alţii), directorului departamentului de ştiri (Sam Waterston) şi a directoarei televiziunii (Jane Fonda), atât din faţa cât şi din spatele camerelor de filmat.

Sezonul doi se desfăşoară de-a lungul a cinci zile, cele dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2012 şi cuprinde flashback-uri de la evenimentele anterioare, din 2011 şi 2012. Una dintre cele mai importante poveşti din acest sezon implică un proces intentat de un angajat cu privire la rezilierea contractului său de muncă. Acesta susţine că a falsificat un raport despre un atac armat iniţiat de guvernul SUA. În timp ce procesul ia amploare, echipa redacţiei de ştiri continuă misiunea, în ciuda tuturor obstacolelor.

Premiera celui de-al doilea sezon, care are 9 episoade, va avea loc, de la ora 20:00, la HBO.

Citeşte şi:

Sezonul 2 din „Redacţia' începe cu Libia lui Gaddafi, din 2011

Marcia Gay Harden va juca în sezonul doi din „Redacţia'

Fiica lui Meryl Streep, Grace Gummer, va juca în „Redacţia'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare