; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DIVA   Medicul legist S2

Al doilea sezon al serialului „Medicul legist” („Coroner”) va fi difuzat la DIVA din 2 aprilie

10 March 2020

Al doilea sezon al serialului Medicul legist (Coroner) aduce noi provocări pentru Jenny Cooper (Serinda Swan). Din cauza celor dragi ea este prinsă între mai multe situații încărcate cu diferite emoții: fiul ei vrea să plece, să se mute de acasă, tatălui ei este bolnav și memoria lui se deteriorează de la o zi la alta, iubitul ei se confruntă cu propriile sale temeri. Dar Jenny continuă să spună ultima povestea a celor morți în timp ce încearcă să-i protejeze pe cei în viață. Serialul este bazat pe cartea lui M.R. Hall, iar al doilea sezon va avea premiera în România, la DIVA, începând de joi, 2 aprilie, de la 21:00.   

 

Urmând povestea de succes a primului sezon, Medicul legist revine în Toronto, unde Jenny Cooper continuă să vorbească în numele morților. Urmările unui incendiu de proporții într-un apartament îi declanșează lui Jenny un nou tip de anxietate extrem de periculoasă. Între timp, un martor al incendiului îl conduce pe Detectivul Donovan McAvoy într-o lume ascunsă a orașului. 

Medicul legist revine cu noi cazuri impresionante și personaje memorabile. Sezonul doi se concentrează mai mult pe aspectele unei vieți petrecute în fața morții. Jenny trebuie să își asculte instinctele și să facă față evoluției bolii tatălui ei, dorinței fiului ei de 18 ani de a se muta și experienței cu moartea pe care a avut-o iubitul ei, Liam, care acum locuiește cu ea. 

Medicul legist revine cu un nou sezon, cu un capitol din viața lui Jenny Cooper, văduvă, mamă singură și medic legist, la DIVA, din 2 aprilie, de la 21:00 și se va difuza câte un episod, în fiecare joi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare