; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cautari misterioase 1, credit photo TNT Romania

Al doilea sezon al serialului „Căutări misterioase” începe în februarie la TNT

22 January 2018

Cel de-al doilea sezon al serialului „Căutări misterioase' („Search Party') va debuta pe 20 februarie, de la ora 22.00, la TNT. Cu această ocazie, canalul de YouTube al postului de televiziune pune la dispoziție pentru fani toate episoadele primului sezon. Din distribuţia serialului fac parte Alia Shawkat, Meredith Hagner, John Early, John Reynolds şi Brandon Micheal Hall. 

În sezonul doi, Dory, Portia, Elliott şi Drew trebuie să facă față consecințelor dezastruoase după ce au găsit-o pe Chantal, o colegă care dispăruse în mod misterios. Pe măsură ce paranoia crește, prietenia lor e pusă la mare încercare și devine din ce în ce mai greu să creadă că nimeni nu le va descoperi secretul. Membrii grupului îl ucid pe Keith, iar acum misiunea lor este și mai terifiantă: să îngroape cadavrul înainte de răsăritul soarelui.

Serialul „Căutări misterioase' este produs în studioul Tony Hernandez’s Jax Media, premiat pentru realizarea unor producții de succes, printre care „Broad City', „Inside Amy Schumer', „Younger', „Difficult People' și „Odd Mom Out'.

Serialul, o comedie neagră filmată în New York, a fost lansat în noiembrie 2016.

Cele zece episoade ale noului sezon vor putea fi urmărite la TNT, marțea, de la ora 22.00.

Primul sezon „Căutări misterioase' poate fi urmărit aici:  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare