; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TVM Seriale 2

Al doilea număr al revistei „TVmania Seriale”, pe piaţă din 1 iulie

01 July 2015

Miercuri, 1 iulie, marchează apariţia ediţiei cu numărul 2 din revista „TVmania Seriale'. Publicaţia, dedicată în întregime noutăţilor din serialele de toate felurile, va sta pe piaţă timp de o lună.

TVM Seriale 2

Ştiri de ultimă oră, informaţii despre viitoare premiere la televiziunile româneşti şi, mai ales, interviuri în exclusivitate, iată cu ce se laudă ediţia nr. 2 din „TVmania Seriale', care va putea fi găsită la chioşcurile din toată ţara începând cu 1 iulie.

Hatice Sendil

Hatice Şendil, Dila din serialul omonim difuzat de Kanal D, ne-a povestit cum a fost la filmări, dar şi ce proiecte are acum, într-un interviu exclusiv pentru „TVmania Seriale'.

Jon Snow

Ne-am revenit cu greu după finalul sezonului 5 din „Urzeala tronurilor', dar deja avem aşteptări (să renască Jon Snow, de exemplu!) pentru sezonul 6. Ce informaţii ştim până acum despre noul sezon, puteţi citi într-un amplu articol în „TVmania Seriale' nr. 2!

William Levy

Viaţa amoroasă a lui William Levy bate de departe destinele romantice ale eroilor interpretaţi de el în telenovele! Aflaţi, din „TVmania Seriale', cu ce partenere s-a iubit cubanezul (cam cu toate, inclusiv cu Maite Perroni!) şi cum a înşelat-o pe mama copiilor săi.

În cele 52 de pagini ale revistei „TVmania Seriale' nr. 2, mai puteţi citi informaţii despre serialul turcesc pe care îl va difuza Antena 1 vara aceasta, despre cele două premiere de seriale coreene pe care le-a pregătit Euforia, dar şi pentru ce proiect foarte interesant este luată în considerare Cansu Dere.

Te-ar putea interesa și:

A apărut primul număr al revistei TVmania Seriale'!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare