; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Al doilea mare festival din 2021! Electric Castle va avea o ediție specială vara asta

Al doilea mare festival din 2021! Electric Castle va avea o ediție specială vara asta

08 June 2021

După Untold, care va avea loc între 9 și 12 septembrie, al doilea mare festival a fost anunțat de organizatori pentru anul 2021. „Electric Castle Special' se va desfășura între 6 și 15 august în mai multe locații, în Bonțida și în centrul orașului Cluj-Napoca, scrie libertatea.ro.

Anunțul ediției speciale Electric Castle vine după ce, în urmă cu o lună, organizatorii au decis amânarea festivalului pentru 2022.

Organizatorii Electric Castle transmit că „toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare'.

În ce perioadă va avea loc Electric Castle Special

Electric Castle Special se va desfășura pe parcursul a 10 zile, în perioada 6 – 15 august, în cadrul evenimentului urmând să aibă loc aproximativ 400 de show-uri live. Potrivit organizatorilor, scenele vor fi amplasate în Bonțida și în centrul orașului Cluj-Napoca, 30 de locații fiind rezervate pentru desfășurarea acestei ediții speciale.

„Aceasta este cea mai fericită zi din ultimul an și jumătate. În perioada 6 – 15 august vom fi împreună în cadrul unui altfel de festival. Electric Castle Special este un festival unic, creat și organizat pentru perioada pe care o traversăm. Va fi intens. Ne vom întoarce la viață, la muzica live, la dans, la a te simți grozav alături de prietenii tăi', au precizat organizatorii.

Artiști la Electric Castle Special

Organizatorii nu au dezvăluit încă numele artiștilor care vor urca pe scenă la Electric Castle Special. Cu toate acestea, infomusic.ro scrie că la festival ar putea participa o serie de artiști locali.

Când se pun în vânzare biletele pentru Electric Castle Special

Biletele pentru Electric Castle Special vor deveni disponibile începând cu data de 10 iunie. Acestea vor avea prețuri reduse într-o primă etapă.

Vă reamintim că versiunea clasică a festivalului Electric Castle se va desfășura în perioada 13 – 17 iulie 2022. Headliner-ii Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones au fost reconfirmați, în timp ce restul artiștilor vor fi dezvăluiți în perioada următoare.

Sursa foto: instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare