; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cold Case 5 resized

Al cincilea sezon “Cu sânge rece” începe diseară la Diva Universal

30 January 2014

Cold Case 5 resizedÎn cel de al cincilea sezon al serialului “Cu sânge rece” – care va fi difuzat în premieră începând de astăzi, 30 ianuarie, cu două episoade de la orele 21:00 și 22:00, la Diva Universal – detectivul Lilly Rush (Kathryn Morris) redeschide dosare nerezolvate, vechi de câțiva ani.

În debutul celui de al cincilea sezon al serialului, când un bărbat condamnat în 1994 pentru uciderea unui copil se sinucide, apar noi dovezi în legătură cu el şi presupusul său complice (care acum este închis pe viaţă): cei doi par a fi victimele unui detectiv excesiv de zelos şi nu sunt vinovaţi.

În alt episod, după ce descoperă o piesă de îmbrăcăminte împlicată într-o crimă din 1998 (o elevă de liceu de 15 ani, căreia i se dusese vestea că este uşuratică, este găsită moartă), echipa redeschide cazul. După această investigație, Lilly Rush redeschide cazul din 2006 al unei victime necunoscute, când rudele şi familia acesteia o identifică: fata era o adolescentă din comunitatea Amish, care a dispărut în Philadelphia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare