; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Alex Dima1

Al 16-lea sezon “România, te iubesc!” începe duminică, la Pro TV

19 February 2016

În această duminică, de la ora 18.00, la Pro TV, debutează cel de-al 16-lea sezon România, te iubesc!', ce promite o serie de anchete senzaționale, în care vor fi puse în lumina reflectoarelor cazuri care afectează România, destăinuri surprinzătoare sau adevăruri ascunse de ochii publicului, toate sub forma unor demersuri jurnalistice de excepție.

Alex Dima

Noul sezon începe cu un reportaj realizat de Alex Dima, corespondent special „Știrile Pro TV', care arată telespectatorilor drama românilor din Norvegia, ai căror copii au fost luați de stat. Subiectul a atras atenția presei în ultimul timp, însă Alex Dima a mers acolo și a încercat să afle cu exactitate cum funcționează sistemul de protecție a copilului al statului norvegian și cum s-a ajuns la o astfel de măsură. Subiectul a fost acoperit și la „Știrile Pro TV' în campania „Copiii Norvegiei'.

Alex a discutat cu numeroase familii de români stabiliți acolo și a descoperit că acum, în Norvegia, 18 copii din familii de români sunt dați în plasament, iar cazurile se anchetează.

Am început anul cu ochii pe nordul Europei, acolo unde mai multe familii de români trăiesc o adevărată dramă, greu de închipuit pentru un părinte. Copiii lor au fost luați de autorițile norvegiene. Norvegia se vede acum din România ca un fel de Bau Bau care răpește copii. De unde au pornit toate aceste povești, cine are dreptate, cât de speriați și de afectați sunt românii din Norvegia, care sunt diferențele de cultură dintre noi și norvegieni sunt întrebări la care aflăm răspuns duminică', a declarat Alex Dima.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare