; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adi sina

Akcent lansează zece videoclipuri, luna aceasta, şi un nou album

04 April 2016

Adrian Sînă, cel care a rămas cu numele trupei Akcent, a lansat un nou album, „Love The Show'. În premieră noul material discografic este unul vizual, în stilul făcut popular de Beyoncé, fiecare piesă fiind însoţită de un videoclip special.

adi sina

„Fanii sunt cei care au un cuvânt de spus în tot ce fac eu. Am înţeles dorinţa lor că vor să traiască muzica Akcent ca o experienţă, să primească un întreg concept, iar „Love The Show' aduce o mulţime de piese noi, sound-uri noi şi videoclipuri diferite, menite să creeze o anumită stare. Voi sunteţi cei care veţi alege următorul single şi următorul hit, eu creez muzica, dar fanii sunt cei care fac hiturile pe YouTube, în Shazam, la radio şi în cluburi. Mulţumesc tuturor celor au încredere în mine!', a declarat Adrian.

Peste 50 de oameni au fost implicaţi în producţia pieselor şi a videoclipurilor de pe albumul „Love The Show', dintre care opt voci masculine şi şapte voci feminine.

Lidia Buble, Amira, Reea, Aza, Sandra N, Tamy, Veo, Cojo, Lazy, Andrei Vitan, Jordan, Mike Miller, Hi-Mode, Molitor, Galena şi Meriem sunt artiştii cu care a Adi a colaborat.

În perioada următoare, Akcent pregăteşte un turneu mondial de promovare al albumului „Love The Show', ce va include concerte în SUA, India, Pakistan, Rusia, Turcia, Albania, Grecia, Bulgaria, Spania şi România.

Primul videoclip din seria celor 10 este la piesa „Serai', pe care Adi o cântă împreună cu Lidia Buble:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare