; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Damian   dupa, Cornelia Marin

“Ajutor! Vreau să slăbesc!” (Prima TV), primele rezultate

08 January 2014

Andrei Damian - dupa, Cornelia MarinAndrei Damian, tânărul de 21 de ani care a participat la „Ajutor! Vreau să slăbesc!', a reuşit să slăbească 25 kg prin programul nutriţionistei Cornelia Marin şi al antrenorului Stelian Tufaru.

Cu o greutate iniţială de 108 kg, tânărul a apelat la specialiştii emisiunii pentru a-şi recâştiga sănătatea şi încrederea de sine.

Pentru mine a fost o experienţă nouă, ceva ce trebuia făcut, pentru că pur şi simplu nu mai ştiam cum să lupt singur cu greutatea. Cu ajutorul acestei emisiuni mi s-a dat o şansă la o viaţă normală, să nu mai fiu marginalizat', povesteste Andrei.

Tânărul a explicat că a reuşit să slăbească “fără vreun mare efort, în sensul că nu a trebuit să renunţ chiar la tot ce-mi place. Am adăugat câteva lucruri în alimentaţie, am renunţat la altele şi respect anumite reguli stricte, pentru a nu mai repeta greşelile din trecut.', a spus Andrei.

„Cea mai mare dorinţă a mea a fost ca Andrei să înţeleagă că el nu trebuie să ţină o dietă, ci să aleagă un stil de viaţă pe care să-l respecte tot restul vieţii. O dietă are rezultate pe termen scurt, iar în momentul în care nu o mai respecţi, recuperezi kilogramele pierdute şi chiar poti acumula altele în plus', a explicat nutriţionista Cornelia Marin.

Următoarea ediţie Ajutor! Vreau să slăbesc!' va fi difuzată pe 13 ianuarie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare