; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aishwarya_20181121_571_855

Aishwarya Rai Bachchan și fiica ei au fost internate în spital

20 July 2020

Săptămâna trecută, actrița indiană Aishwarya Rai Bachchan și fiica ei, Aaradhya, în vârstă de 8 ani, au fost depistate pozitiv cu coronavirus, însă starea lor s-a înrăutățit.

Mai mult, atât soțul actriței, celebrul actor de la Bollywood Abhishek Bachchan, dar și tatăl său, Amitabh Bachchan, au fost testați pozitiv și amândoi sunt internați într-un spital din India.

Starea celor două s-a înrăutățit în ultimele zile și, potrivit celor de la The Times of India, acestea au fost internate în același spital unde se află soțul actriței și tatăl acestuia.

Actrița și fiica ei au petrecut o săptămână în izolare acasă, dar problemele cu respirația, mai exact „imposibilitatea de a respira', le-au determinat să solicite internarea în spital pentru tratament.

Soțul actriței, Abhishek Bachchan, în vârstă de 44 de ani, a fost cel care a anunțat pe Twitter săptămâna trecută că Aishwarya Rai Bachchan a fost depistată pozitiv cu coronavirus. 

„Aishwarya și Aaradhya au fost testate pozitiv pentru COVID-19. Ele vor sta în carantină acasă. Restul familiei, inclusiv mama mea, au fost testați negativ', a scris Abhishek Bachchan pe Twitter.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare