; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Aishwarya Rai, acuzată de trădare pentru că nu a slăbit

17 May 2012

Actriţa indiană Aishwarya Rai (38 de ani) a născut în luna noiembrie şi nu a reuşit să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, scrie dailymail.co.uk. Iar acum conaţionalii ei o acuză pe diverse site-uri că bruneta e o trădătoare pentru că e încă grasă!

Fosta Miss World (în 1994), Aishwarya Rai Bachchan e una dintre cele mai admirate femei din ţara ei, iar de şapte luni încoace (când a născut-o pe micuţa Aaradhya) indienii se aşteptau să o vadă revenind la imaginea de dinainte, dar soţia lui Abhishek Bachnan a spus clar că nu se grăbeşte să slăbească şi că vrea doar să se bucure de statutul de mamă.

Rai trebuie să apară pe covorul roşu de la Cannes, pentru a zecea oară, săptămâna viitoare şi se comentează asiduu în legătură cu aspectul ei fizic.

Filmuleţe jignitoare cu actriţa, acompaniate de sunete scoase de elefanţi, au apărut pe Internet şi comentatorii spun că e de datoria ei să arate bine şi că şi-a trădat ţara, în India dezbătându-se acum atitudinea vizavi de femeile celebre.

aishwarya-rai-2

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare