; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a pierdut sarcina. Primele ei declarații. Am trecut prin iad

Aida Parascan, câștigătoarea „MasterChef”, a pierdut sarcina. Primele ei declarații. „Am trecut prin iad”

02 June 2021

Aida Parascan, câștigătoarea trofeului „MasterChef', anunța, acum câteva săptămâni, că va deveni mamă pentru a patra oară, ea fiind însărcinată în aproape 6 luni. Din nefericire, azi, aceasta a dat o veste tristă pe pagina personală de Facebook. Fosta concurentă din show-ul culinar de la PRO TV a pierdut sarcina.

„Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima săptămână însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea și la propriu și la figurat. Inima „îngerașului' a încetat să bată.

Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm.

Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc', a fost mesajul Aidei Parascan.

Aida Parascan a hotărât să-și crească singură copiii

De curând, Aida Parascan a făcut primele declarații, după ce s-a aflat că este însărcinată din nou.

„Nu, am luat prea multe kilograme în plus și încă este o sarcină foarte dificilă. A fost cea mai mare frică a mea (n.r. – reacția copiilor)… am 3 copii care sunt îngeri, au fost extraordinar de fericiți și bucuroși… erau super fericiți', a declarat recent Aida Parascan pentru Antena Stars.

Aida a dezvăluit și care este relația cu tatăl copiilor săi. Fosta concurentă de la PRO TV este o mamă singură, dar nu se plânge de asta.

„Să spunem că avem o relație atipică. Eu am luat deciziile mele, el, pe ale lui. Mi-am crescut copiii singură, de 7 ani fac acest lucru… eu mă descurc singură. Un bărbat poate să fie lângă tine sau nu, dar un copil este cu tine toată viața.

Niciodată să nu te simți obligată să faci un avort. Unei femei nu trebuie să-i fie frică să-și crească copiii singură. Foarte greu un bărbat simte ceea ce simte o femeie în privința unui copil… suntem diferiți', a mai spus vedeta.

Aida Parascan a fost desemnată, în 2013, câştigătoarea celei de-al doilea sezon „MasterChef'.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare