; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan Lazarescu

Ai ratat al treilea episod din „Fructul oprit”? Un adevăr cumplit a ieșit la iveală

30 January 2018

Momente pline de tensiune și de suspans au avut loc în episodul al treilea din serialul Fructul oprit', pe care Antena 1 l-a difuzat luni seară. O dezvăluire incredibilă ar putea să pună capăt relației dintre Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni) și Sonia Baicu Popovici (Michaela Prosan).

Hotărât să-și refacă viața sentimentală, Tudor Caragea îi surprinde pe toți în momentul în care o cere în căsătorie pe Sonia Baicu Popovici. Îndrăgostit nebunește de aceasta, cei doi se pun de acord să organizeze o ceremonie discretă, alături de oamenii apropiați, dorind astfel să țină fericitul eveniment departe de ochii curioșilor.

 Vezi galeria foto >

Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, iar planurile lor de a deveni soț și soție sunt la un pas de a se nărui. Omul de afaceri Dan Lăzărescu (interpretat de Doru Ana), care odinioară i-a fost bun prieten lui Caragea, încearcă să-l oprească pe aceasta, să nu se însoare cu Sonia. Cu riscul de a declanșa un scandal de proporții, Lăzărescu trage un semnal de alarmă în timpul cununiei civile a celor doi.

Ceremonia asta nu trebuie să aibă loc! Tudore, nu te însura!' , îl atenționează Dan Lăzărescu pe Tudor Caragea.

Hotărât să pună capăt ceremoniei, acesta continuă la fel de convingător.

Nu intra în familia ăstora de profitoare, de parvenite!'

Telespectatorii au putut afla în episodul de aseară al serialului Fructul oprit' dacă Tudor și-a mai oficializat relația cu Sonia, în urma dezvăluirii incredibile pe care o face Lăzărescu. Tot aseară, Silvia Baicu Popovici (Alina Pușcaș) a luat o decizie radicală după ce un adevăr cumplit a ieșit la iveală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare