; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aguilera şi-a amânat turneul de promovare

26 May 2010

Christina AguileraCristina Aguilera şi-a amânat turneul de promovare pe motivul că nu are timp de repetiţii, în timp ce zvonurile spun că motivul este, de fapt, numărul mic de bilete vândute, relatează dailymail.co.uk.

Turneul care trebuia să înceapă în luna iulie a fost amânat până anul viitor pentru ca Aguilera avea nevoie de mai mult timp ca să repete', dată find agenda sa încărcată cu lansarea noului album şi cu debutul pe marile ecrane, scriu cei de la dailymail.co.uk.

Cu toate acestea, există zvonuri potrivit cărora motivele reale pentru care cântăreaţa a renunţat ar fi impactul dezamăgitor al noului album şi numărul mic de bilete vândute.

Turneul Christinei Aguilera din această vară se amână pentru 2011 din cauza debutului artistei în filmul Burlesque şi din cauza evenimentelor legate de lansarea noului album, Bionic. Cântăreaţa simte nevoia unor repetiţii mai îndelungate pentru showul său, ceea ce nu se poate realiza în luna dintre lansare şi turneu,' au declarat cei de la Live Nation care se ocupă de promovarea turneului.

Concertele trebuiau să înceapă pe 15 iulie în Connecticut şi să se termine pe 19 August în California.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare