Homepage  / Disney Plus

„Agatha – De la bun început”, un nou serial marca Marvel, va fi difuzat de Disney Plus. Dată de lansare, trailer

„Agatha – De la bun început”, un nou serial marca Marvel, va fi difuzat de Disney Plus. Dată de lansare, trailer
5

de Redactia Tvmania,

Disney+ a lansat trailerul și posterul viitorului serial live-action Marvel Television, „Agatha – De la bun început” („Agatha All Along"). Iată când va fi disponibil pe platformă!

„Agatha – De la bun început” va fi disponibil pe Disney+

Serialul se concentrează asupra personajului interpretat de Kathryn Hahn, Agatha Harkness, din aclamatul serial Marvel Studios „WandaVision”, în timp ce aceasta pornește într-o aventură periculoasă, misterioasă, plină de încercări și necazuri. Showrunner-ul Jac Schaeffer, forța creatoare din spatele „WandaVision”, regizează episodul pilot al acestui serial.

În „Agatha – De la bun Început”, vestita Agatha Harkness este la pământ, lipsită de putere, după ce un adolescent gotic suspicios o ajută să scape de o vrajă deviată. Acesta îi trezește interesul atunci când o roagă să-l ducă pe legendarul Drum al Vrăjitoarelor, unde trebuie să supraviețuiască unei serii de încercări magice, iar dacă le supraviețuiește, va fi recompensată cu ceea ce îi lipsește. Împreună, Agatha și acest adolescent misterios adună o gașcă disperată și pornesc pe Drumul Vrăjitoarelor…

AGATHA ALL ALONGIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Pe lângă Kathryn Hahn, din distribuția serialului „Agatha – De la bun început” fac parte și Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone și Aubrey Plaza. Producătorii executivi sunt Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos și Jac Schaeffer. Regizorii serialului sunt Jac Schaeffer, Rachel Goldberg și Gandja Montiero.

Primele două episoade ale serialului „Agatha – De la bun început” au premiera pe 19 septembrie pe Disney+.

Jac Schaeffer are un palmares impresionant

Jac Schaeffer este o scenaristă, regizoare și producătoare de film americană cunoscută pentru munca sa în industria filmului și a televiziunii, în special în cadrul Universului Cinematic Marvel (MCU).

Ea a devenit cunoscută pentru contribuțiile sale ca scenaristă la filmele „Captain Marvel” (2019) și „Black Widow” (2021). Cu toate acestea, cel mai notabil proiect al său este seria de televiziune „WandaVision”, care a fost lansată pe platforma de streaming Disney+ în 2021. În calitate de creator, scenarist principal și producător executiv al seriei „WandaVision”, Schaeffer a jucat un rol esențial în dezvoltarea și succesul acesteia.

Pe lângă activitatea sa în cadrul MCU, Jac Schaeffer a scris și regizat comedia romantică „TiMER” (2009) și a contribuit la alte proiecte cinematografice și de televiziune.

Sursă foto: Disney+

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton