; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Africa Zavala

Africa Zavala a plecat de la Televisa și filmează o nouă telenovelă

26 October 2017

África Zavala (32 de ani) cunoscută pentru rolul din telenovela „Cununa de lacrimi', va fi protagonista unei noi telenovele, „Atrapada' produsă de postul de televiziune Imagen Televisión, concurența directă a celor de la Televisa, informează peopleenespanol.com.

 

Pentru prima oară în cariera de peste 10 ani pe care actrița África Zavala și-a construit-o în compania Televisa, aceasta a decis să plece la postul de televiziune concurent fără semna însă un contract de exclusivitate. Chiar dacă va începe filmările pentru telenovela „Atrapada', Africa se va întoarce la Televisa la începutul anului viitor pentru a filma al doilea sezon al serialului „La doble vida de Estela Carillo' (în traducere „Viața dublă a Estelei Carillo').

Africa o va interpreta pe Mariana, o tânără care după moartea părinților, devine o expertă în a fura. Cel cu care va avea o frumoasă poveste de dragoste în cadrul telenovelei este tânrărul actor Erick Chapa. Noul rol înseamnă pentru Africa Zavala revenirea pe micile ecrane după o pauză de 2 ani.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare