; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Află totul despre Kevin și Danielle Jonas, diseară, la E!

28 October 2012

Noul show săptămânal „Married To Jonas', care va avea premiera duminică, 28 octombrie, la ora 23.00, numai la E!, surprinde viața unuia dintre cele mai cunoscute cupluri ale Americii: Kevin și Danielle Jonas.

Kevin Jonas, membru al trupei Jonas Brothers – nominalizată la Premiile Grammy și ale cărei melodii de succes au fost prezente în topuri de pretutindeni – a cunoscut-o pe Danielle Deleasa în timpul unei vacanțe petrecute în Bahamas. Dani i-a spus da' lui Kevin și cei doi s-au căsătorit în 2009. Cuplul a început, astfel, o nouă viață, reușind să îmbine căsnicia, celebritatea și procesul de maturizare. Împreună, se străduiesc să treacă peste diferențele dintre ei, provenite mai ales din faptul că Dani a crescut într-o familie tipică de italieni, în timp ce Kevin și frații săi, Joe și Nick, sunt obișnuiți cu stilul de viaţă de la Hollywood.

După doi ani fericiți de căsnicie, Kevin și Dani sunt, în sfârșit, gata să se așeze la casa lor din New Jersey și să înceapă o viață liniștită în suburbie.

Însă Jonas Brothers intră din nou în studio și se pregătesc să înregistreze încă un album, așa că tinerilor căsătoriți nu le va fi deloc ușor să mențină echilibrul între o viață normală' și doza de celebritate cu care s-au obișnuit cei trei frați.

Cariera lui Kevin Jonas a debutat la vârsta de 16 ani, când Jonas Brothers au semnat primul contract cu o casă de discuri, în 2005. Actor, cântăreț și regizor, Kevin cântă la chitară, pian, mandolină și voce, în cadrul trio-ului. Jonas Brothers au lansat două albume care au ajuns numărul 1 în Billboard Top 200. În total, Jonas Brothers au vândut 20 de milioane de discuri în toată lumea.

Dani a crescut în Parsippany, New Jersey și a avut o adolescență foarte liniștită, practicând patinaj pe gheață, softball și fiind majoretă. Este foarte îndrăgostită de soțul ei, Kevin Jonas, și de cei doi căței rasa Yorkshire Terrier, Riley și Macy.

Lăsați-vă prinși în mrejele iubirii și ale muzicii cu noul show săptămânal Married to Jonas, care va avea premiera duminică, 28 octombrie, la ora 23.00, numai la E!

danielle-jonas

Picture 1 of 8

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare