; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O noua viata

Serialul “Pariu cu viaţa” continuă sub alt nume

05 December 2013

o noua viataLa 10 ani de la prima telenovelă românească, “Numai iubirea”, Acasă TV se pregăteşte de lansarea primei telenovele muzicale româneşti, care va avea premiera în 2014. Proiectul “O nouă viaţă” derivă din serialul “Pariu cu viaţa”, difuzat până de curând la Pro TV.

Din distribuţia telenovelei “O nouă viaţă” fac parte actori consacraţi, dar şi nume noi, tineri talentaţi descoperiţi la casting-uri. Scenariul noului proiect va fi unul alert, cu multe răsturnări de situaţie.

Din noul serial nu vor lipsi nici piesele originale compuse special pentru trupa LaLa Band, dar şi cover-uri ale hiturilor internaţionale.

Una dintre noutăţile telenovelei este că la începutul şi finalul fiecărui episod, telespectatorii vor urmări videoblog-uri cu membrii LaLa Band, prin intermediul cărora protagoniştii explică propriile trăiri şi emoţii.

Criss şi Vlad din “Pariu cu viaţa”, protagonişti în “O nouă viaţă”

[Not a valid template]

Criss și Vlad, cei doi îndrăgostiți și protagoniști din prima telenovelă muzicală românească lasă în urmă trecutul și se luptă acum să depășească noi obstacole.

Personajele Anca și Vlad se află în față unui nou început, iar iubirea lor va trebui să treacă peste încercări grele: “€œAnca își pierde parțial memoria în urma unui accident de motocicletă. Amintirile se opresc înaintea începerii poveștilor din “€œPariu cu viaţa”. Andrei este fratele ei, nu o cunoaște pe Ioana și nu știe cine este Vlad. La începutul telenovelei, personajele noastre nu au nici o legătură cu Criss și Vlad. Greu, dar tare frumos', dezvăluie Criss.

Vlad, romantic incurabil, îndrăgostit și în același timp sfâșiat de durere, decide să dispară din viața iubitei sale pentru că e convins că e vinovat de provocarea accidentului: “Vlad se angajează la un depozit și cântă pe stradă. Deși a hotărât să iasă din viața ei, soarta decide să îi aducă impreuna', adaugă Vlad Gherman.

“€œAmândoi începem o nouă viață într-o lume care nu ne este deloc  familiară, pe care trebuie să o descoperim în fiecare minut. Iar soarta, ne va rezerva ca până acum întâmplări extraordinare”, mărturisește Criss.

Alina Eremia si Dorian Popa vor fi cel de-al doilea cuplu de protagonisti

Cuplul Ioana şi Andrei vor avea de trecut noi şi grele obstacole, deoarece  un personaj malefic intervine în viaţa lor.

[Not a valid template]

Ioana se întoarce de la Paris, unde a fost plecată împreună cu Monica. Află că sora ei are amnezie și nu-și mai aduce aminte de ea. Ioana simte că nu-și mai găsește locul în viața familiei ei. Ioana și Andrei au o relație fericită, însă lucrurile iau o întorsătură neasteptată. Dar cum vor evolua lucrurile, vă las pe voi să descoperiți', declară Alina Eremia.

Dorian Popa ajunge în pragul depresiei: “La începutul proiectului, Andrei își deschide un studio de înregistrări împreună cu  Dima și Cristi pentru că vrea să transforme muzica din vocație în afacere. Suferă un șoc în momentul în care află că un personaj malefic intervine între el și Ioana', spune Dorian Popa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare