; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angel Feraru   VSFM editie din 3 decembrie

Află cum a impresionat-o pe Teo Trandafir unul dintre concurenții de la : „Ești un pachet de emoții fantastice!”

03 December 2018

Angel Feraru, unul dintre concurentii editiei de astazi Vrei sa fii milionar?', pasionat de corpul uman si de secretele' pe care le poate ascunde acesta, vine in fata telespectatorilor dornic de a-si depasi limitele si de a-si testa cunostintele de cultura generala dobandite.

In prezent, de profesie tehnician radiolog, fost asistent medical generalist, concurentul Angel Feraru face o declaratie emotionanta in fata lui Teo Trandafir, atunci cand dezvaluie motivul care l-a determinat sa aleaga actuala profesie.

Lucram intr-o clinica de Chirurgie plastica, ajutam lumea, dar erau situatii cand oamenii apelau la ajutorul de specialitate doar pentru confortul psihic, nu tratam, practic, afectiuni. Am simtit nevoia sa ajut oamenii mai mult, sa fiu mai eficient, si acum lucrez intr-o clinica, la radioterapie, unde sunt asistent medical de radiologie si operator la radioterapie. Lucram foarte mult cu oamenii bolnavi de cancer. Am simtit sa fac acest lucru in memoria tatalui meu care a murit de cancer', marturiseste Angel.    

N-as fi crezut niciodata ca un om, atat de pozitiv, de vesel, este extrem de emotiv, de fapt. Esti un pachet de emotii fantastice! In meseria ta, n-ai fi cine esti, daca n-ai fi asa cum esti', spune Teo atunci cand lui Angel i se gatuieste vocea de emotie, vorbind despre familia sa.

Cum s-a descurcat Angel Feraru in cel mai indragit si longeviv concurs televizat de cultura generala, aflati in editia Vrei sa fii milionar?' din aceasta seara.

Nu ratati astazi, o editie de exceptie Vrei sa fii milionar?', cu Teo Trandafir, de la ora 22:30. Emisiunea se difuzeaza saptamanal, in fiecare zi de luni si marti, de la ora 22:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare