; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A PATRA

Află care sunt produsele de make-up multifuncționale din trusa ta

26 July 2018

            Cu siguranță deții în trusa ta de make-up produse pe care le poți folosi și în altfel de scopuri decât cele destinate inițial, trebuie doar să fii puțin creativă și să improvizezi. Sunt multe modalități în care poți utiliza produsele de machiaj, iar tocmai aceasta este frumusețea acestei arte. Este util să știi că produsele pe care le ai deja în trusa de make-up sunt multifuncționale și le poți utiliza și în alte scopuri în afară de cele predestinate.

            Unul dintre produsele de machiaj care pot fi folosite în mai multe scopuri este rujul metalic Cupio #GetMetallic. Sunt rujuri lichide mate cu un finish mat-metalic, au o textură cremoasă și sunt rezistente la transfer. Textura metalizată oferă buzelor strălucire și volum. Rujul metalic este produsul perfect pentru a dovedi multifuncționalitatea produselor de make-up deoarece acesta poate fi folosit atât pe buze cât și la ochi și pe pomeți.

            Aplicat la ochi, rujul poate fi folosit ca un fard de pleoape, ca o bază pentru un fard uscat sau aplicat doar pe centrul pleoapei, poate oferi un efect 3D. Cu nuanțele mai închise precum #InstaGlam, poți obține un smokey eyes soft sau intens, în funcție de ce efect îți dorești să creezi, iar folosind nuanțele deschise aurii sau arămii, cum sunt #LikeAGoddess sau #ShinyPin, poți obține un întreg look luminos sau bronzant. Aplicat pe pomeți poate înlocui iluminatorul și în plus oferă un wet look de efect. Avantajul la culorile deschise este că pot fi folosite pe buze, ochi și pomeți.

                Gelurile pentru sprâncene sunt un produs versatil și pot fi folosite atât pentry a-ți trasa mici linii care să semene cu firele naturale de păr cât și pentru a-ți crea un eyeliner sau o bază pentru un machiaj smokey eyes. Gelurile din gama Brow-Me! au o textură gel-cremă care conferă sprâncenelor un finish natural și este rezistent la apă și la transfer. Avantajele folosirii acestor geluri pentru sprâncene sunt rezistența îndelungată pe parcursul zilei, rezistența la transpirație și umiditate și faptul că sunt potrivite pentru orice tip de piele. Pentru aplicarea gelurilor pe sprâncene sau ca eyeliner, este indicat să folosești o pensulă specială plată cu vârf unghiular din păr sintetic, iar dacă vrei să le folosești ca bază pentru smokey eyes, trebuie să folosești o pensulă pufoasă de blending pentru a distribui culoarea foarte bine pe pleoapă și pentru a nu rămâne pătat.

                Unul dintre produsele de machiaj care este foarte apreciat în ultimii ani, este iluminatorul. Paleta de iluminatoare Backstage de la Muah este compusă din patru nuanțe pe care le poți folosi ca iluminatoare, ca bronzer și ca fard pentru ochi. Este un produs de machiaj pe care trebuie să-l deții pentru că te ajută să obții un aspect fresh și radiant al tenului. Unul dintre secretele aplicării iluminatorului este acela că trebuie aplicat pe zonele feței unde cade natural lumina pentru a evita să obținem un aspect nenatural. Pentru un look luminos al ochilor, poți aplica culorile cele mai deschise în colțul intern al ochiului, sub sprânceană sau pe centrul pleoapei, iar culorile bronzante în pliul ochiului și pe pleoapa inferioară. Dacă vrei un efect de ten satinat, poți amesteca puțin iluminator cu fondul de ten, iar dacă vrei un plus de volum al buzelor, aplică-l pe centrul buzei și deasupra buzei superioare în centru.

            Pensulele profesionale pentru make-up sunt un alt produs versatil pe care sigur îl deții în trusa de machiaj. Una din cele mai dorite și utilizate pensule de către make-up artiști și nu numai, este pensula de blending. Pensula Cupio 306 de blending este perfectă pentru uniformizarea fardurilor de pleoape, pentru aplicarea fardului de contur și pentru aplicarea iluminatorului. Realizată din păr natural de capră, distribuie fardul uniform, nu lasă pete și dacă este îngrjită corespunzător, va rezista mulți ani. Folosind pensula din păr natural pentru aplicarea produselor cremoase, obții un efect natural și nu riști să încarci prea mult zona pe care aplici pentru că părul natural are pori și absoarbe excesul de produs. Foarte important este ca după ce ai folosit-o pentru aplicarea unui produs cremos, să aștepți să se usuce înainte să aplici un produs uscat sau să o ștergi într-un șervețel, altfel vei risca să obții un machiaj pătat și inestetic. Mișcările pe care trebuie să le faci atunci când folosești pensula de blending, sunt circulare și repetitive, până când fardurile sunt distribuite uniform atât pe pleoape cât și pe obraji.

            Astfel de produse multifuncționale care îți ușurează ritualul de înfrumusețare, le găsești pe www.cupio.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare