; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Află care sunt noile aventuri din „Iubiri secrete”

16 February 2012

„Iubiri secrete', prima reality- telenovelă din România, revine cu un nou sezon începând de luni, 20 februarie. Personajele interpretate de oameni obișnuiți sunt gata să trăiască un amalgam de dragoste, umor, acțiune și emoție. Spre deosebire de telenovelă, protagoniștii nu învață rolurile, ci au reacții naturale în situațiile în care sunt puși.

Secretele din trecut răscolesc prezentul, iar personajelor le sunt din nou puse la încercare iubirea și corectitudinea. În aceste condiții, lupta dintre bine și rău este mai palpitantă ca niciodată, în noile episoade din „Iubiri Secrete'.

La țară, viața familiei Mariș pare să fi intrat pe un făgaș normal. Numai că o întâmplare petrecută în urmă cu aproape 30 de ani, uitată printre amintiri, va declanșa un adevărat război.

Clanul Mamiron n-a avut niciodată liniște. Dar evenimentele care îi așteaptă vor pune și mai mult gaz pe foc. Astfel, soarta celor trei frați va lua o turnură dramatică, iar viețile lor vor fi schimbate din temelii.

Membrii familiei Stoian, noile personaje ale acestei povești, ascund secrete importante. Destinele protagoniștilor se vor împleti neașteptat cu viețile familiilor Mariș și Mamiron într-o poveste despre răzbunare și putere, dar mai ales despre speranță și dragoste.

Noul sezon din „Iubiri secrete', care începe lunea viitoare, va fi difuzat de luni până miercuri de la ora 19.30.

Citește și:

Miss Univers România joacă în „Iubiri secrete'

Fratele lui Şerban Huidu debutează la Prima, în „Iubiri secrete'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare