; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jet Li

Afectat de boală, actorul Jet Li a ajuns de nerecunoscut

22 May 2018

La numai 55 de ani, actorul chinez Jet Li, pe care l-am văzut ultima oară în „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu', arată de cel puțin 75 de ani.

Încă din 2010, Jet Li a fost diagnosticat cu hipertiroidie (hiperfuncție a glandei tiroide), iar acum o fotografie cu el a apărut în publicația chineză „Apple Daily'. Aflat în vizită în Tibet, actorul specializat în arte marțiale (a jucat, printre altele, în „Să moară Romeo', „Sărutul dragonului', „Unicul') pare să aibă cu mult mai mult de 55 de ani, câți a împlinit pe 26 aprilie. Iar Hollywood Reporter spune că copii prezenți pe lângă templul budist pe care l-a vizitat actorul i se adresau cu apelativul „bunicule'.

Jet Li (dreapta), pe 19 mai 2018.

Jet Li a vorbit despre boala sa în 2013, declarând că medicii îi spun că va sfârși în scaunul cu rotile dacă continuă să facă filme de acțiune. De-atunci, actorul a făcut o pauză în profesie și s-a concentrat mai mult pe The One Foundation, o asociație de caritate care are grijă de copiii din China.

Purtătorul de cuvânt al lui Jet Li a reacționat în USA Today spunând că actorul „se simte perfect' și că este „într-o formă de zile mari. Nu e decât o poză pe care oamenii o interpretează greșit. Dacă-mi faceți și mie o fotografie dintr-un unghi greșit și într-un moment prost al zilei, o să am și eu același aer fragil'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare