; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giani   Las Fierbinti

Afaceri noi în „Las Fierbinți”! Giani își deschide magazin în cârciuma lui Bobiță

03 April 2018

Giani s-a hotărât să se facă om de afaceri. Venit de la Slobozia cu o idee genială, fiebrințeanul s-a decis să își deschidă o 'tarabă' unde să vândă lucruri pe care le are prin casă și care nu-i mai folosesc. Și cum vremea de afară nu l-a ajutat, s-a gândit să-și deschidă 'magazinul' fix la intrarea în cârciuma lui Bobiță.

'Mi-am deschis magazin, Bobiță! M-am luat după unul de la Slobozia, pentru că am văzut că îi merge afacerea. Nu stătea el tot timpul acolo dacă nu-i mergea!', îi spune Giani lui Bobiță. Nedumerit cum a ajuns să-și „întindă' vechiturile la el în cârciumă și surprins că printre ele a găsit și o pereche de șosete, cârciumarul încearcă să înțeleagă ce se întâmplă. 'Da, sunt șosetele mele! Le aveam în picioare când am plecat de acasă, dar m-am gandit că nu prea îmi place de ele, e și vai mama lor, uită-te și tu la ele. Le dau la jumătate din preț! Numai astăzi e oferta, mâine, daca vrei să le iei, le dau la preț întreg. Mă înțelegi?', spune Giani, convins că lumea o să audă de afacerea lui și o să se îmbogățească peste noapte.

Cum va reuși Bobiță să scape de asaltul antreprenorului Giani, dar și ce ofertă specială a pregătit Rață, taximetristul satului, pentru cei care vor să se plimbe prin Fierbinți, vedem în această seară într-un nou episod Las Fierbinți.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi de la 20:30, la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare