Homepage  / Vedete româneşti

Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley la Dansez pentru tine, este însărcinată. Cu ce se ocupă în prezent

Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley la Dansez pentru tine, este însărcinată. Cu ce se ocupă în prezent
16

de Cristina Țapu,

Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley din emisiunea „Dansez pentru tine", este însărcinată. În urmă cu 18 ani, povestea ei emoționa o țară întreagă în celebrul show de la PRO TV. Acum, Adriela se pregătește să devină mamă pentru prima dată, iar vestea a fost oferită chiar de către ea.

Adriela Morar este însărcinată

Au trecut aproape 20 de ani de când Adriela Morar a pășit pentru prima dată în studiourile PRO TV, iar în urmă cu doar câteva zile, tot acolo, a făcut un anunț emoționant. Fosta parteneră a lui Smiley din „Dansez pentru tine” este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima oară.

În prezent instructoare de fitness, Adriela a dansat în emisiunea „Vorbește lumea”, unde și-a arătat pentru prima dată burtica de gravidă. Deși timpul a trecut, Adriela a rămas neschimbată și are aceeași energie debordantă.

adriela 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Adriela Morar a devenit cunoscută publicului după participarea la „Dansez pentru tine”, iar cariera sa a luat avânt. A absolvit Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj, iar acum 15 ani a jucat în telenovele cunoscute, precum „Îngerașii”, „Iubire și onoare” și „Aniela”. Cu toate acestea, Adriela a decis să-și schimbe profesia, iar în prezent este instructoare de fitness la World Class, dar și secretară la Sarmis Columna, firma deținută de familia soțului său.

Adriela Morar a participat la „Dansez pentru tine” cu scopul de a-și ajuta părinții, ambii surdo-muți. Alături de Smiley, a avut o evoluție spectaculoasă pe ringul de dans, însă nu au reușit să câștige locul întâi.

Adriela Morar s-a căsătorit cu Radu cu anul 2019

Marele premiu de 50.000 de euro a fost atunci obținut de Carmen Stepan și Victor Slav, care au dansat pentru a-l sprijini pe iubitul femeii, aflat în scaun cu rotile, să facă o operație importantă în China. Fosta concurentă de la „Dansez pentru tine” s-a despărțit de Piciu ( cu care a avut o relație de scurtă durată) fostul coleg al lui Smiley iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu, un om de afaceri. Cei doi s-au căsătorit în 2019.

„Fac de toate, de toate. Când mă întreabă cineva: „Și acum cu ce te ocupi?” Nici nu știu ce să-i zic. Adică sunt și antrenor de grup fitness, conduc și ambarcațiuni, bărci, veliere, adică sunt skipper. Mai nou m-am angajat și la firma soțului meu, firma de familie, sunt secretară, deci stau la birou, sunt și actriță, deci sunt de toate.

Am făcut și dans, am terminat Facultatea de Muzică, am făcut chitară, pian, canto, am terminat Facultatea de Televiziune”, a declarat Adriela Morar într-un interviu pentru DCNews.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton