Homepage  / Vedete româneşti

Adriana Trandafir, reacție dură după ce s-a zvonit că nu a fost la nunta fiului ei. „A fost o mare mizerie!”

Adriana Trandafir, reacție dură după ce s-a zvonit că nu a fost la nunta fiului ei. „A fost o mare mizerie!”
13

de Roxana Mirea,

Adriana Trandafir, în vârstă de 68 de ani, a avut o reacție dură la adresa celor care au spus că nu a fost prezentă la nunta fiului ei. Ștefan este băiatul cel mare al actriței, care s-a căsătorit cu aleasa inimii lui anul acesta. Inițial, s-a scris că Adriana Trandafir nu va putea fi prezentă la nunta fiului ei. Iată ce a declarat acum.  

Adriana Trandafir, după ce s-a spus că nu a fost la nunta fiului ei 

Adriana Trandafir are un băiat și o fată. Fanii o cunosc pe Maria Speranța, având în vedere că a participat cu celebra actriță la Asia Express, însă despre Ștefan nu se cunosc foarte multe detalii. Tânărul este avocat și profesor la Facultatea de Drept, iar actrița este mândră de el. Adriana Trandafir a divorțat de tatăl lui Ștefan, iar instanța a decis ca băiatul de șapte ani să rămână în grija tatălui.  

Anul acesta, fiul Adrianei Trandafir, Ștefan, s-a căsătorit, iar în presă s-a scris că celebra actriță nu va putea ajunge la cununie din cauza unui proiect profesional.  

A fost o mare mizerie! A fost o informație, o vorbă spusă într-un context care apoi a fost preluată fără să fie informată de la sursă. Puteau să mă sune, eu am spus un lucru, dar s-a interpretat. Am fost soacră mare! Am făcut și o poezie pentru acel moment. A fost o mare mizerie, dar nu mă mai agăț de toate prostiile. Dacă nu privești în sus, nu ai cum să vezi curcubeul niciodată”, a spus actrița pentru cancan.ro.  

Regret faptul că nu am făcut mai mulți copii, am doar doi. Am o Maria Speranța și un Ștefan. Știu că nu am fost o mamă perfectă pentru că datorită profesiei nu am putut să fiu tot timpul lângă ei, dar voi fi o bunică excepțională și abia aștept să mi se întâmple asta. Abia aștept să vadă și copiii cum este să aibă copii așa cum au fost ei”, a mai spus Adriana Trandafir. 

Adriana Trandafir, după ce s-a spus că nu a fost la nunta fiului ei  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Adriana Trandafir, despre filmul „Ca fetele” 

Cu o distribuție impresionantă, care îi reunește pe Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Alina Eremia, Lora, Emil Rengle, Tiberiu Ioana și mulți alții, filmul „Ca fetele”, regizat de Camelia Popa, distribuit de Vertical Entertainment și produs de Tiral Films, promite să captiveze publicul. „Ca fetele” este un omagiu adus nevoii universale de a iubi și de a fi iubit. 

„Întotdeauna în construirea unui personaj intervine o parte din sufletul actorului, o parte din măiestria regizorului, o parte din scenografie, costum, muzică. Dar cea mai importantă rămâne aprecierea publicului. Noi, cele trei, și Maia Morgenstern, și Aura Călărașu am venit cu bagajul nostru de viață personală care a influențat personajul, dar în același timp totul este grefat pe o poveste interesantă. Am filmat foarte greu, filmările s-au întâmplat într-un cantonament la Ploiești. A fost foarte dur, am filmat mult, am muncit zi și noapte, dar îmi doresc să fie ceva care să meargă la sufletul oamenilor. 

Cred că oamenii care vizionează filmul trebuie să plece cu gândul că viața merită trăită până la capăt. Noi tot timpul căutăm specialul și fericirea și poate specialul este în lucrul pe care l-am abandonat, important este să se gândească nu la mai mulți ani în viață, ci la mai multă viață în ani”, a mai dezvăluit Adriana Trandafir despre filmul „Ca fetele”. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton