Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cine sunt copiii actriței Adriana Trandafir

Cine sunt copiii actriței Adriana Trandafir

de Redactia Tvmania

Adriana Trandafir este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Îndrăgita actriță, care a participat la „Te cunosc de undeva!” (Antena 1) și Asia express, sezonul 4, pare să fie mereu zâmbitoare, deși nu a avut o viață ușoară. Cu toate acestea, ea a avut mereu puterea să treacă peste orice situație grea a întâmpinat. De ziua ei de naștere, Adriana Trandafir a scris pe Facebook un text special, în care își face singură o urare.

„65. ANIVERSARE

Imi fac singură o urare
Că de când cu pandemia
S-a schimbat “coregrafia”.
 
Adriana, draga mea,
Luptă și nu te lăsa
Să te ajungă fricile
Să te îngroape grijile!
 
Viața ți le-a dat pe toate
Rele, bune, cât se poate.
 
Cariera, 2 copii,
Studenți și prieteni mii,
Iubire și sănătate,
Casă cu grădină-n spate,
Necazuri și mici belele,
Și nopți cu privirea-n stele,
Pensie mică, dar este,
Călătorii de poveste,
 
Cinci cărți scrise – de gătit,
Turnee fără sfârșit,
Ai școală particulară,
de dezvoltare personală
prin teatru dar și prin joc.
 
Un destin plin de noroc!
Ai de toate…
Ce ai mai vrea,
Ție Dumnezeu să-ți dea?
 
Bucură-te, râzi cu viața
Și-ai putere dimineața
Să-i mulțumești celui de sus
Pentru tot ce ți-a “propus”!
 
Dar să nu lași garda jos!
Fii la lume de folos!
 
Trăiește simplu în pace!
 
Fiindcă, Dumnezeu aude
Și glasul celui care tace!

 

Adriana Trandafir a pierdut custodia fiului de 7 ani

Cu zeci de roluri de succes, o prezență plină de energie și un râs molipsitor, Adriana Trandafir se numără printre actrițele apreciate atât de colegii de breaslă, cât și de spectatori. Unul dintre momentele care i-au șters zâmbetul de pe față celebrei actrițe a fost divorțul de primul soț, scrie click.ro. 

Adriana Trandafir a pierdut, după divorț, custodia fiului ei, Ștefan Bogrea, care avea, atunci, numai șapte ani. 

„Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț. Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei.

Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, au susținut apropiații actriței, într-un interviu pentru sursa citată.

Copiii sunt cea mai mare realizare

Pentru Adriana Trandafir cele mai mari realizări rămân copiii. De curând, actrița povestea că fiul ei a făcut Dreptul, în timp ce fiica ei a ales o carieră în marketing.

„Ştefan are 28 de ani, e avocat, dar predă şi la Facultatea de drept, îi place cariera asta pedagogică.. Maria Speranţa studiază la Haga, la Business international şi vrea să facă marketing. Nu mi-au urmat paşii, dar sunt copiii mei, sunt veseli, serioși, umani, deschişi”, și-a descris actrița cei doi copii.

Totodată, Adriana Trandafir scria într-o postare pe contul personal de Instagram un mesaj emoționant pentru fiica ei, în care în care Maria Speranța a împlinit 21 de ani:

„Dintre toate mamele Pamantului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viața și sufletul meu… pentru totdeauna. Astăzi, 21. Mulțumesc, Maria Speranța pentru tot ce m-ai făcut să trăiesc alături de tine! Mama.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton