Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Văncică refuză să se gândească la ziua în care nu va mai fi Celentano. Ce va face atunci când „Las Fierbinți” va fi scos din grilă

Adrian Văncică refuză să se gândească la ziua în care nu va mai fi Celentano. Ce va face atunci când „Las Fierbinți" va fi scos din grilă
11

de Cristina Țapu,

La aproape 12 ani de la debutul pe micile ecrane a fenomenului serial „Las Fierbinți", se conturează din ce în ce mai mult discuții despre încheierea acestuia. Cu toate că atât publicul, cât și producătorii, și mai ales actorii nu doresc să ajungă la acest moment, toți realizează că orice început are și un sfârșit la un moment dat. Iată ce spune Adrian Văncică despre încheierea serialului care a adus românilor hohote de râs.

Adrian Văncică refuză să creadă că „Las Fierbinți” va ajunge la final

De la prima apariție în serial, Adrian Văncică a reușit să facă personajul „Celentano” extrem de popular și apreciat de către public. Chiar dacă este adesea asociat cu acest personaj comic, Adrian Văncică a explorat o varietate de tipologii de-a lungul timpului.

Adrian Văncică rămâne implicat în continuare în serialul „Las Fierbinți”, contribuind atât la evoluția personajului „Celentano”, cât și la dezvoltarea scenariului. Cu toate acestea, el se gândește și la momentul în care serialul va ajunge la final și nu va mai fi difuzat la televizor.

Adrian Văncică, invitat la „Nocturne” – 30 octombrie 2023  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Adrian Văncică nu resimte însă dorința de a se separa de personajul Celentano și chiar evită să își imagineze ziua în care filmările pentru serial se vor încheia. Cu toate acestea, el este conștient că va veni momentul respectiv.

Știi care este treaba? Când se va termina serialul eu o să continui să scriu că nu o am ce să fac. O să mă întrebe lumea ce fac și eu o să le răspund că scriu, că nu are nimic că s-a terminat, eu scriu mai departe”, a declarat Adrian Văncică, într-un interviu acordat pentru Ego.ro.

Cum este Adrian Văncică în rolul de tată

Adrian Văncică este însurat cu actrița Elena Văncică, alături de care a jucat de-a lungul timpului în diverse producții. Cei doi au împreună două fete: Mara și Theo.

Dacă la TV îl vedem plin de umor și de fiecare dată reușește să ne aducă zâmbetul pe buze, se pare că acasă actorul este diametral opus. Acesta a povestit că umorul în familia sa este întreținut tot timpul de fiicele sale și de soție. Adrian Văncică a dezvăluit că evită să facă glume des pentru a nu-și pierde autoritatea în fața copiilor săi.

Adrian Văncică a vorbit și despre activitățile care au loc în cadrul familiei sale și a subliniat că nu sunt niște oameni împătimiți de adrenalină, ci preferă momentele liniștite. Adoră să primească musafiri și să depene amintiri, iar cei mici se bucură de compania rudelor și a prietenilor apropiați.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton