; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Celentano adrian vancica

Adrian Văncică, dezvăluiri uimitoare despre soție și fiicele lui: „Nu-mi permit să fiu comic acasă”

28 April 2021

Adrian Văncică, actorul care îl interpretează de mai bine de 7 ani pe Celentanto, în serialul „Las Fierbinți' de la Pro TV, a fost de fiecare dată discret atunci când s-a adus în discuție viața sa personală.

De această dată însă, actorul a dezvăluit detalii necunoscute despre relația pe care o are cu fiicele sale, dar și cu soția sa. 

Adrian Văncică este însurat cu actrița Elena Văncică, alături de care a jucat de-a lungul timpului în diverse producții. Cei doi au împreună două fete: Mara și Theo.

Dacă la TV îl vedem plin de umor și de fiecare dată reușește să ne aducă zâmbetul pe buze, se pare că acasă actorul este fix opusul. Acesta a povestit că umorul în familia sa este întreținut tot timpul de fiicele sale ți de soție. Adrian Văncică a mărturisit că evită să facă glume des pentru a nu-și pierde autoritatea în fața copiilor săi:

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea. Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile. Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu. Păi, ce autoritate aş mai avea, când vine mo­mentul acela: „Ia să vedem ce temă ai la mate pentru mâine?', iar pe fiică-mea, de cla­sa a VI-a, ar pufni-o râsul?! Ar râde de ex­plicaţiile mele des­pre ipotenuză. Acum ştiu că vrei să mă în­trebi da­că fac ma­te­ma­tică cu ele, şi răspunsul este „da'. Mi-a plăcut me­reu matematica, în­că o ştiu din școală şi cred că fac faţă să le ajut, cel puţin până la liceu.', a spus acesta pentru Formula As.

Celebrul actor a mai precizat că are o familie normală, și soției, dar și fetelor le place să primească prieteni în vizită, să organizeze reuni cu cei dragi.

„Dar dincolo de asta, suntem o fa­milie normală, cu prie­teni mulţi, cu vizite. Nu suntem genul care merge să sară cu pa­raşuta. La noi în casă au loc lucruri simple şi fireşti.', a mai spus el pentru aceeași sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare