; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Văncică dezvăluie marele vis al lui Celentano

27 March 2013

Diseară, preţ de o ediţie “Serviciul Român de Comedie”, Adrian Văncică vine din “Las Fierbinţi” şi se instalează comod pe fotoliul emisiunii găzduite de Toni Grecu.

„Va avea un prim contact cu fetele de la SRC, care-l idolatrizează, fiecare dintre ele dorindu-şi să-i devină prietenă', povesteşte amuzat Toni.

Mimi are o mare dilemă: cum de reuşeşte Celentano să reţină replicile, de vreme ce este beat în permanenţă. Adrian Văncică sare în apărarea simpaticului personaj din “Las Fierbinţi” şi povesteşte că el este tot timpul băut, dar tocmai pentru că este un actor atât de bun, joacă la SRC rolul treazului. Totodată, el va dezvălui marele vis al lui Celentano: acela de a fi un caras într-un ocean cu bere.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, telespectatorii îl vor putea surprinde pe Gigi Becali (Claudiu Maier) care se află la Muntele Athos, unde se roagă asiduu, promiţând că, dacă Steaua câştigă meciul cu Chelsea, va ridica o biserică pe terenul stadionului Ghencea cu hramul Sfânta Steluţa.

Atmosfera se încinge de-a binelea în “Trei surori pe Internet”. Marcel (Mihai Bobonete) îi propune celui mai bun prieten – Ionel Spartu (Dragoş Musat) o afacere de nerefuzat: Ionel trebuie să o seducă pe madam Marga (Cătălina Grama – Jojo) pentru a pune mâna pe avere. „Lucrurile se vor întâmpla exact pe dos, scena erotică dintre Ionel şi madam Marga fiind de un comic ce depăşeşte limitele imaginarului', dezvăluie Toni Grecu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare