; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Ursu, Oana Stancu – transfer la Antena 3

09 March 2011

Oana Stancu şi Adrian Ursu au ajuns la ANTENA 3Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3, a anunţat pe 8 martie, în emisiunea „Sinteza zilei', că jurnaliştii Adrian Ursu şi Oana Stancu sunt noile achiziţii ale postului din grupul Intact. Cei doi realizatori au fost concediaţi la jumătatea lunii februarie de postul Realitatea, unde realizau emisiunea „Ora de ştiri'.

Ca şi în cazul lui Răzvan Dumitrescu, Gâdea a făcut anunţul transferului celor doi jurnalişti în emisiunea lui din seara de 8 martie.

Ursu şi Stancu au fost scoşi din grila Realităţii, luna trecută, de pe o zi pe alta, la cererea lui Sebastian Ghiţă, managerul postului, care a decis să renunţe la emisiunea Ora de foc', pe care o realizau aceştia. Ambii jurnalişti au considerat că măsura a fost una de cenzură, luată – cred ei – în urma unor presiuni venite dinspre putere.

„Am încetat să mai caut explicaţii într-o zonă care e evident iraţională. Dacă e să găsim justificări atunci nu le putem găsi într-o operaţiune de rezolvare a unor interese. Ale cui interese? Nu putem da noi răspunsul', a declarat la „Sinteza zilei' Adrian Ursu, în timp ce colega Oana Stancu (care a lucrat la acest post înainte de a se tranfera la Realitatea) a fost mai vehementă: „Cert este că a existat acel click cu pistolul la tâmplă. Scoaterea unei emisiuni tv putea fi făcută de un manager pe principiul că nu-i place ce vede seara la televizor. Faptul că s-a petrecut marţi la prânz, brusc, fără un avertisment, fără un reproş arată că omul respectiv a fost cu pistolul la tâmplă.'

Antena 3 nu a anunţat încă cum se va numi emisiunea celor doi şi când va fi ea difuzată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare