; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Ţuţu a triumfat la „Românii au talent”

26 April 2011

Deşi toată lumea îl dădea drept câştigător pe tânărul contratenor Narcis Iustin Ianău, finala de la „Românii au talent' a furnizat luni seara, pe 25 aprilie, o mare surpriză. Marele câştigător al premiului de 120.000 de euro a fost raperul Adrian Ţuţu.

Botezat „Eminem de România' de către Andra – membră a juriului – , Adrian Ţuţu i-a convins pe telespectatori să-l voteze drept cel mai talentat român, atât cu vocea sa, dar şi cu povestea lui de viaţă. El a interpretat în finala de la „Românii au talent' o piesă proprie, „Sunt român, deci pot', cu un mesaj adresat tuturor românilor.

Mă simt foarte emoționat și nu mai știu ce am în cap. M-am cam pierdut, nu mai am cuvinte.Vreau să zic că, de acum înainte, toată viața mea v-o dăruiesc vouă și sper ca piesele mele să fie întotdeauna un mesaj bun pentru voi', a spus el, vizibil emoționat, după ce a câștigat titlul de Cel mai talentat român'.

Adrian Ţuţu a avut una dintre cele mai impresionante poveşti de la Românii au talent'. Adrian a rămas fără ambii părinţi de la o vârstă fragedă şi s-a întreţinut muncind, printre altele, în construcţii şi în baruri, ca ospătar.

Şi-a descoperit, la 14 ani, talentul pentru hip-hop, iar în semifinale puştiul din Focşani a smuls ropote de aplauze cu o piesă proprie, Iubiţi-vă părinţii', emoţionantă şi ca mesaj, dar şi având în vedere experienţa de viaţă a lui Adrian. La preselecţii el venise tot cu o creaţie personală: E evident, «Românii au talent»'.

„Dacă voi câştiga, îmi voi renova casa şi voi continua să cânt', ne-a declarat el. Am ajuns până aici şi am din ce în ce mai multă încredere în mine şi să fac ceea ce-mi place cu mai multă voinţă. M-am emoţionat pentru că, sincer, nu mă aşteptam'.

Pe locul 2, s-a clasat contratenorul Narcis Ianău, care a interpretat un fragment din Fantoma de la Operă', iar pe locul 3 Valentin Dinu care a cântat piesa End of the Road' a trupei Boys II Men.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare