; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Ţuţu a scris o piesă special pentru “Pariu cu viaţa”

29 August 2011

Adrian Ţuţu, câştigătorul concursului Românii au talent', se alătură distribuţiei din Pariu cu viaţa', care va avea marea premieră pe 12 septembrie, la Pro TV. Va fi un nou început pentru Adrian, care îşi face debutul în televiziune prin intermediul acestui serial.

Invitat special într-unul dintre episoadele serialului Pariu cu viaţa', el a simtit din plin emoţiile unui actor la debut.

A fost pentru prima dată pentru mine când am filmat, m-am simţit foarte bine alături de întreaga echipă din Buftea, recunosc că am avut emoţii, pentru că nu am mai făcut asta niciodată, iar experienţa de la Românii au talent' nu se compară cu aceasta', mărturiseşte Adrian.

Special pentru secvenţa în care elevii se revoltă împotriva conducerii Colegiului Naţional de Arte şi a programei şcolare, Adrian Ţuţu a compus un cântec protest în… 3 minute.

Producătorii mi-au spus ce-şi doresc, şi eu, în câteva minute, am scris versurile unui cântec special pentru greva elevilor. Sună cam asa : 'Este un mesaj de la noi pentru voi, suntem tineri, avem curaj, punem pariu cu viaţa, a venit momentul să ne-ndeplinim speranţa'. Şi asta e doar o parte din cantec, restul vor vedea telespectatorii la Pro TV', mărturiseşte Adrian.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare