Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Nartea, motivul pentru care nu a plecat cu soția lui la Asia Express 2024. De ce îi este cel mai teamă

Adrian Nartea, motivul pentru care nu a plecat cu soția lui la Asia Express 2024. De ce îi este cel mai teamă
20

de Roxana Mirea,

Adrian Nartea participă la noul sezon din „Asia Express”, de la Antena 1, împreună cu actorul Cosmin Vijeu. Recent, actorul din „Vlad” a dezvăluit de ce nu a plecat pe Drumul Zeilor împreună cu soția lui, Alina Ferinceac. De asemenea, Adrian Nartea a spus și de ce îi este cel mai frică la „Asia Express 2024”. 

De ce Adrian Nartea nu a plecat la Asia Express 2024 cu soția lui 

Adrian Nartea și Cosmin Vijeu formează una dintre echipele care participă la Asia Express 2024. Mulți s-au întrebat de ce actorul din „Vlad” nu a plecat pe Drumul Zeilor împreună cu soția lui, Alina Ferinceac. Ei bine, actorul și soția lui nu și-au dorit o bonă pentru fiicele lor, Mara și Petra. Așadar, Adrian Nartea a spus că soția lui a rămas să aibă grijă de micuțele lor. 

„Avem două fetițe, una de 8 ani și una de 3 ani. Petra e prea mică ca să plecăm de acasă atâta timp! Noi ne-am dedicat creșterii lor, fără bone, fără soacre, fără bunici. Ar fi fost bine ca bunicii să fie mai aproape! Dar, cumva, sunt ale noastre și nu, e greu! 

Și mie îmi este greu să plec. Ar fi fost imposibil să plecăm amândoi. Dacă fetele erau mai mari probabil că îndrăzneam să facem acest lucru, dar deocamdată nu, e prea repede!”, a declarat Adi Nartea pentru Ego.  

De ce Adrian Nartea nu a plecat la Asia Express 2024 cu soția lui  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

De ce se teme Adrian Nartea la Asia Express 2024 

Lui Adrian Nartea nu îi este frică de nicio altă echipă de la Asia Express 2024. Actorul se teme de el însuși, chiar dacă nu o să evite să își arate adevăratele emoții în momentele de maximă tensiune.  

„Cred că cel mai frică îmi e de mine! Îi admir pe ceilalți colegi, îmi plac și sunt sigur că fiecare vom excela în anumite zone, în funcție de competiție. Nu sunt toate pe fizic, forță sau rezistență! Cel mai frică îmi e de mine, sincer! Trebuie să calculez și să am grijă tot timpul să fiu OK și competitiv. Nu mi-e frică de faptul că o să izbucnesc! 

Am o toleranță mare când vorbim de nervi. Și dacă am nervi, niciodată nu o să pot să îi vârs în lume! Tot timpul o să o fac într-un mod izolat, dacă se întâmplă, însă este foarte rar. Mi-e frică de mine în fața provocărilor! Vreau să văd cum pot să le duc la bun sfârșit. 

Apropo de nervi și de supărări, o să le las să fie! Cu cât le inhibi mai mult, cu atât o să iasă pe altă parte și nu vrem asta! E o provocare foarte mare la nivel personal”, a mai declarat Adrian Nartea.  

De ce Adrian Nartea nu a plecat la Asia Express 2024 cu soția lui  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 20

Acum un an, Adrian Nartea ne-a spus, într-un interviu anterior, că i s-a propus să participe la Survivor România, însă a refuzat pentru că și-a dorit să rămână alături de fetilele lui, acestea fiind prea mici. Interviul complet cu Adrian Nartea este AICI.  

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024 

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Cine sunt concurenții Asia Express 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 20

Sursa Foto: Facebook, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton