Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Nartea a dezvăluit ce greșeală a făcut în serialul Vlad. „Nu și-a dat nimeni seama”

Adrian Nartea a dezvăluit ce greșeală a făcut în serialul Vlad. „Nu și-a dat nimeni seama”
7

de Roxana Mirea,

Adrian Nartea, al cărui succes a venit odată cu lansarea „Vlad”, se numără printre cei mai iubiți actori de la noi. Chiar dacă au trecut câțiva ani de la încheierea filmărilor, acesta își amintește clar greșeala pe care a făcut-o la una dintre filmări. 

Adrian Nartea, despre dificultățile unui actor  

Adrian Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi. Acesta a cunoscut succesul odată cu serialul „Vlad”, de la Pro TV. Deși filmările s-au încheiat acum trei ani, actorul își amintește de o greșeală pe care a făcut-o, chiar dacă fanii lui nu l-au taxat.

Adrian Nartea spune că cel mai greu pentru un actor de seriale este să rămână în racord, adică acea legătură între două secvențe de film care asigură continuitatea ideii cinematografice.  

În momentul în care intri în secvență acum pe terasă și următoarea secvență este peste două episoade, dar are legătură cu povestea, tu trebuie să fii la fel bărbierit, trebuie să ai aceeași freză, aceași haină, aceeași cută, aceleași lucruri. Astea se numesc racorduri. Și starea trebuie să o ai la fel”, a declarat Adrian Nartea pentru ego.ro.  

adi-nartea-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce greșeală a făcut Adrian Nartea la filmările pentru Vlad 

Actorul a mărturisit că a ieșit din racord de mai multe ori, cea mai „gravă” greșeală fiind în „Vlad”. Personajului său i-a dispărut cravata de la gât într-o fracțiune de secundă.  

S-a întâmplat să ies din racord nu o dată, de multe ori. De asta este o echipă și dacă echipa este bine consolidată și sudată lucrurile funcționează altfel. Până și cel responsabil cu menținerea acestei continuități poate să greșeală. Acum pot să spun, în ”VLAD”, la finalul sezonului 3, când este otrăvit Vlad, când vine în Istanbul și este otrăvit. Apar într-un tomberon cu cravată, după care mă scoate Barbu, mă pune în brațe și nu mai am cravata. Secvențele alea s-au filmat la două luni distanță, în octombrie și apoi în decembrie. Nu s-a pierdut cravata, dar era atât de frig încât am vrut atât de repede să terminăm ultima secvență, încât am uitat complet de cravată. Am mers și am filmat, nu și-a dat nimeni seama. Dar au mai fost niște chestii de racord”, a mai povestit Adrian Nartea.  

„Eu am ajuns să văd astfel de greșeli chiar și la cele mai bune filme. Cred că este deformare profesională. Cred că sunt atent doar pentru că știu cât de mare este provocarea să intri cu o anume stare, cu un anume costum, cu o anume picătură pe față și în următoarea secvență, când se schimbă cumva planul, să nu o mai ai. Dar este fain. De asta zic că filmul este o magie. Teatrul este o altfel de magie, minunat și acolo”, a mai declarat Adrian Nartea. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton