Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Mutu visează la o familie numeroasă. Fostul fotbalist și-ar mai dori un copil. Ce spune despre superba sa soție, Sandra

Adrian Mutu visează la o familie numeroasă. Fostul fotbalist și-ar mai dori un copil. Ce spune despre superba sa soție, Sandra
29

de Cristina Țapu,

Adrian Mutu trăiește de opt ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Sandra, care i-a devenit soție și i-a oferit un băiețel, Tiago. Recent, fostul fotbalist a discutat într-un interviu despre relația sa cu Sandra și despre posibilitatea de a avea un al doilea copil.

Adrian Mutu ia în calcul ca famila sa să devină mai numeroasă

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă tumultoasă, însă și-a găsit fericirea alături de Sandra. Cei doi au o familie frumoasă, iar fiul lor Tiago le aduce zâmbetul pe buze. Fostul fotbalist are doar cuvinte de laudă la adresa femeii care îi este alături și susține că nu i-ar displăcea să aibă încă un copil.

adrian mutu copiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

„Eu cred că am cunoscut-o pe Sandra în momentul în care trebuia. Facem 8 ani împreună în februarie. Sunt 8 ani și o să fie, pentru că m-a luat în cea mai bună versiune a mea”, a declarat Adrian Mutu în cadrul podcastului „Tare de tot” cu Viorel Grigoriu.

„Nu pot să spun că nu și nu pot să spun că da. De ce? Pentru că nu știu ce urmează. Eu cu soția mea vorbesc, ne-ar plăcea, nu spunem nu. (…) Dacă e să fie, bine, dacă nu… nu mă gândesc în mod special nici dacă da, nici dacă nu, pentru că am deja copil”, a declarat Adrian Mutu atunci când a fost întrebat dacă și-ar dori să aibă încă un copil alături de soția sa, Sandra.

Cum arată Sandra, soția lui Adrian Mutu

Invitat în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, Adrian Mutu a declarat că a cunoscut-o pe actuala sa soție pe vremea când aceasta avea 15 ani și defila pe podiumurile de la Miss România. Pe atunci, Adrian Mutu era un fotbalist în vogă la Fiorentina, la 30 de ani, dar însurat cu frumoasa Consuelo Matos Gomez, din Republica Dominicană.

„Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat. Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat”, povestea fostul fotbalist.

Adrian Mutu are patru copii cu trei femei diferite

Este cunoscut faptul că Adrian Mutu a avut o viață amoroasă plină de evenimente, ajungând la a treia căsnicie în prezent. În perioada 2001-2003, a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, din care a rezultat nașterea fiului lor, Mario Mutu.

sandra mutuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 29

În 2005, s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gómez, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2013. Chiar dacă au divorțat, au rămas în contact pentru binele celor două fiice ale lor, Maya și Adriana. Din căsnicia cu cea de-a treia soția, Sandra, a rezultat cel de-al patrulea copil al lui Adrian Mutu: un băiețel pe nume Tiago.

Fiul cel mic al lui Adrian Mutu a împlinit anul acesta șapte ani, iar fostul fotbalist i-a făcut o surpriză pe care o nu o va uita prea curând. Mezinul familiei Mutu a avut șansa de a se fotografia alături de Cristiano Ronaldo și de a primi un autograf din partea starului portughez.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton