Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru soția lui. Ce i-a transmis Sandrei, de ziua ei de naștere: „Sper să te simți cea mai fericită”

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru soția lui. Ce i-a transmis Sandrei, de ziua ei de naștere: „Sper să te simți cea mai fericită”
13

de Cristina Țapu,

Ziua de 1 ianuarie a fost una specială pentru familia Mutu. Soția antrenorului român Adrian Mutu a împlinit 30 de ani, prilej cu care acesta a scris un mesaj duios pe pagina personală de Instagram. Adrian Mutu nu s-a sfiit să declare public iubirea pe care i-o poartă Sandrei, iar fanii au fost impresionați de gestul fostului jucător.

Sandra Mutu a împlinit 30 de ani pe 1 ianuarie

„La mulți ani, soția mea dragă! Viața e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. În această zi minunată sper să te simți cea mai iubită și cea mai fericită femeie de pe pământ. Te iubesc! La mulți ani, tuturor ! Vă doresc un an nou plin de sănătate, fericire și multe realizări ! Doamne ajută!”, a fost mesajul pe care l-a scris Adrian Mutu.

Alături de mesaj, Adrian a distribuit două fotografii. Una în care apare alături de Sandra și de fiul lor, Tiago și una care o înfățișa pe sărbătorita zilei, având cu zâmbet larg și fermecător.

În 2013, Adrian Mutu se despărțea de Consuelo, a doua sa soție și mama celor două fetițe ale sale. Fără să piardă timpul, în 2014, fostul fotbalist, acum antrenor, începea o nouă relație cu Sandra Bachici, care avea să devină doamna Mutu.

adrianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Recent, într-un episod al podcastului lui Cătălin Măruță, antrenorul a dezvăluit că remarcase frumusețea Sandrei încă din perioada în care aceasta era doar o copilă și reușea să câștige titlul de Miss România.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!». Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, povestea Adrian Mutu, în cadrul podcastului prezentat de către omul de televiziune Cătălin Măruță.

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă tumultoasă

Adrian Mutu a avut o viață amoroasă la fel de tumultoasă ca și cea profesională. Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a patru copii. Alexandra Dinu a fost prima sa soție. Cei doi s-au căsătorit în anul 2001, dar au divorțat doi ani mai târziu. Au avut totuși timp să devină părinții lui Mario, un băiat care astăzi are 21 de ani.

A doua soție a lui Adrian Mutu a fost Consuelo Matos Gomez. Adrian și Consuelo au fost căsătoriți între anii 2005 și 2013 și au împreună două fete, Maya și Adriana.

În anul 2015, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra, iar familia s-a a devenit și mai numeroasă. Sandra a adus pe lume un băiat pe nume Tiago, iar antrenorul se poate considera un tată împlinit și fericit.

Sursă foto: Instagram Adrian Mutu – Sandra Mutu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton