Homepage  / Vedete româneşti

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu, vacanță în România. Adriana seamănă izbitor cu mama sa, Consuelo

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu, vacanță în România. Adriana seamănă izbitor cu mama sa, Consuelo
12

de Cristina Țapu,

Adrian Mutu, în vârstă de 45 de ani, este un tată mândru. Are patru copii care îi aduc zâmbetul pe buze, iar recent a primit vizita uneia dintre fiicele pe care le are alături de fosta sa soție, Consuelo. Fanii au observat asemănarea izbitoare dintre Adriana și Consuelo și i-au adresat numeroase complimente.

Fiica cea mare a lui Adrian Mutu, vacanță în România

Adrian Mutu și Consuelo au divorțat în anul 2013, însă au păstrat o legătură foarte bună de dragul celor două fiice pe care le au împreună, Adriana și Maya. Dovada acestui fapt este vacanța pe care fotbalistul a petrecut-o cu întreaga familie în Republica Dominicană în luna iunie. Adrian a participat la festivitatea de absolvire a liceului a Adrianei și s-a bucurat de nisipul fin al plajelor din Republica Dominicană.

Adrian Mutu si fiica lui cea mareIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

La câteva luni distanță, iată că Adriana i-a făcut o vizită tatălui său și a zburat peste 9.000 de kilometri pentru a petrece câteva zile în România. Fostul fotbalist este foarte fericit de vizita fiicei sale și a distribuit o imagine în care apare alături de acesta. „Bine ai venit în România, dragostea mea”, este mesajul pe care Adrian l-a scris în dreptul fotografiei în care apare alături de Adriana.

Fanii au apreciat fotografia în număr mare și au observat asemănarea izbitoare dintre Consuelo și Adriana. Adolescenta are aceeași ochi migdalați și același păr bogat precum mama sa, iar frumusețea ei este incontestabilă. „Ce seamănă cu Consuelo”, „Frumoasă ca mama” au fost doar două dintre mesajele internauților.

Adrian Mutu are patru copii cu trei femei diferite

Este cunoscut faptul că Adrian Mutu a avut o viață amoroasă plină de evenimente, ajungând la a treia căsnicie în prezent. În perioada 2001-2003, a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, din care a rezultat nașterea fiului lor, Mario Mutu.

În 2005, s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gómez, însă căsnicia lor s-a încheiat în 2013. Chiar dacă au divorțat, au rămas în contact pentru binele celor două fiice ale lor, Maya și Adriana. Din căsnicia cu cea de-a treia soție, Sandra, a rezultat cel de-al patrulea copil al lui Adrian Mutu: un băiețel pe nume Tiago.

Pe lângă cariera de succes și familia sa minunată, fostul fotbalist se poate lăuda și cu o comunitate impresionantă de fani online. Pe contul său de Instagram, are peste 240.000 de urmăritori.

Consuelo locuiește în Republica Dominicană alături de cele două fiice pe care le are din relația cu Adrian Mutu

Consuelo locuiește în Republica Dominicană alături de cele două fiice pe care le are alături de fostul sportiv Adrian Mutu. Ea deține propria agenție imobiliară care se ocupă cu vânzarea locuințelor de lux, așadar nu are grija zilei de mâine. La 51 de ani, Consuelo se poate considera norocoasă pentru că trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra chipului său și are o frumusețe de necontestat.

consueloIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Adrian Mutu are doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții și îi este recunoscător acesteia pentru lecțiile pe care le-a învățat în timpul relației lor.

„M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lângă mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie”, declara Adrian.

Sursă foto: Instagram Adrian Mutu – Arhivă TV Mania!

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton