; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Minune la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)

Adrian Minune, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Ați făcut trafic de droguri?”

14 June 2021

Cunoscutul interpret de manele va face dezvăluri despre greutățile întâmpinate în drumul lui spre culmile succesului, dar si despre rivalități vechi și noi.

Marți, 15 iunie, Adrian Minune vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D. Adrian Minune este în mod incontestabil unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele din România și unul dintre fondatorii genului, dovadă stând atât zecile de milioane de vizualizări ale videoclipurilor lansate, cât și sutele de mii de fani grupate în fan cluburi.

Pe numele său real Adrian Simionescu, celebritatea a cunoscut-o sub numele de Adrian Copilul Minune. De-a lungul anilor, la adresa sa s-au făcut numeroase referiri în presă despre presupuse legături cu lumea interlopă, dar și speculații cu privire la sumele colosale de bani câștigate din prezența la anumite evenimente.

În ediția de marți a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', Adrian Minune va oferi publicului telespectator o imagine amplă asupra vieții sale și va clarifica o serie de aspecte ce țin de carieră, viață personală, familie, dar și alte amănunte, încă nedezvăluite până acum, extrem de interesante pentru fanii artistului.

„Ați simțit vreodată că nu veți mai ieși viu de la o cântare?', „Ați mințit autoritățile ca să nu vă puneți rău cu lumea interlopă?', „Care a fost cea mai mare umilință la care ați fost supus?', „Tăiați chitanță la evenimente?', „Sunteți certat cu Florin Salam?', „Ați făcut trafic de droguri?', „Sunt românii rasiști?' sunt doar cateva dintre intrebarile adresate lui Adrian Minune in editia de marti a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai', difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare