Homepage  / Televiziune

Adrian Hampu, eliminat de la Chefi la cuțite 2023. „Nu cred așa ceva! Nu mai înțeleg nimic!”

Adrian Hampu, eliminat de la Chefi la cuțite 2023. „Nu cred așa ceva! Nu mai înțeleg nimic!”
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 17 mai 2023, iar Sorin Bontea a primit o lovitură puternică. Un concurent din echipa lui a părăsit competiția după ce preparatul său a primit cele mai puține puncte. Adrian Hampu a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11.

Adrian Hampu, eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11

Cel de-al treilea battle le-a adus echipelor provocarea pregătirii unor preparate cu anumite forme geometrice. Astfel, după câștigarea concursului ghicitorii, Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a împărțit formele geometrice pe echipe, taberei lui Chef Florin Dumitrescu revenin-du-i prisma triunghiulară, celei a lui Chef Sorin Bontea prisma hexagonală – în timp ce câștigătorul și-a rezervat forma cilindrică.

Lucrurile au devenit și mai complicate în bucătăria Chefi la cuțite după ce Chef Bontea a decis să folosească cea dintâi amuletă din sezonul 11, porunca acesteia fiind ca adversarii să folosească înaintea fiecărei propoziții cuvintele „Nu trebuie să”. În ciuda acestui impediment, echipa lui Chef Dumitrescu a fost cea care a obținut victoria, în urma voturilor primite din partea unui juriu alcătuit din veterinari.

victoria-echipei-lui-florin-dumitrescu_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Bucuria uriașă a fost urmată de emoțiile adversarilor la proba eliminatorie. Așadar, după ce toate farfuriile au venit pe bandă, echipa gri și echipa neagră au intrat la duel.

Gina Pistol le-a spus concurenților că trebuie să facă un preparat care să fie servit la un pahar de bere.

proba-eliminatorieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

„Nu-i greu să faci un preparat care să se potrivească cu o bere, oricine o face și acasă, iar aici sunteți într-o bucătărie profesionistă. Problema este inspirația, problema e că chefii își doresc să fie surprinși. Până acum cea mai mică notă cu care s-a plecat acasă a fost 5, iar astăzi se pleacă tot cu 5. Este prima seară în care avem punctaj maxim!”, a anunțat Gina Pistol, potrivit a1.ro.

Așadar, concurentul care a obținut 15 puncte este Constantin Onțu. De asemenea, George Borșaru obținute și el 15 puncte din partea chefilor, însă a fost penalizat cu un punct de Gina Pistol pentru că a depășit timpul probei individuale. 14 puncte a primit și Daniel Dragomir. Monica Pușcoiu și Dumitru Paul Tudosescu s-au ales cu 12 puncte, iar Nina Hariton, cuțitul de aur din echipa roșie, a luat doar 10 puncte. George Popescu, Diane Inamahoro, AnaMaria Ijac (Anica) și Amalia Esa au primit 9 puncte. Mario Zahariea a obținut 8 puncte, iar Adrian Hampu doar 5 puncte.

Așadar, Adrian Hampu a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023, sezonul 11.

Sorin Bontea, după ce Adrian Hampu a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023

Plecarea lui Adrian Hampu a fost o lovitură puternică pentru Sorin Bontea. „Am să-ți arăt poze la farfurie! Știi cine am crezut că e în farfuria aia? Cuțitul meu de aur! Stilul franțuzesc. Așa părea. Dar nu asta era problema. Am crezut că îmi pleacă cuțitul de aur acasă cu așa găteală. Am crezut că e farfuria Ninei. Mielul era crud. (…) Nu cred așa ceva! Doamne ferește! Nu mai înțeleg nimic”, a spus chef Sorin Bontea.

adrian-hampu-si-diane-inamahoroIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Sunt puțin rupt de realitate, nu am cuvinte! Eu sunt singurul responsabil pentru ieșirea mea din concurs. Nu a gătit nimeni pentru nimeni, au fost deciziile mele. (…) Îmi pare rău că ies din concurs. M-am văzut în finală de la bun început. Aveam încredere în mine că pot ajunge în finală”, a mărturisit Adrian Hampu.

Șoc, șoc, șoc! Nu mă așteptam să plece un bucătar, mai ales Adrian!”, a evidențiat Florin Borșaru.

Foarte bine! Bucătar, o grijă în minus! Te pup, Adițu”, a fost replica Lunei Morgaciova.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton