; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Hadean

Adrian Hădean („MasterChef”) se antrenează în timpul liber pentru maraton

13 August 2014

Adrian Hădean și-a stabilit un obiectiv ambițios și deloc ușor de realizat, acela de a alerga la cel puțin un marton în următorii doi ani. Dar cum acest lucru necesită o pregătire fizică intensă și de lungă durată, iar deliciile culinare printre care se află mereu pot constitui o ispită, Adrian și-a impus un stil de viață echilibrat, care să îl ajute în îndeplinirea dorinței sale mai vechi.

Adrian Hadean

În urmă cu ceva vreme, Adrian și-a asumat propria luptă cu greutatea pe care a ales să o câștige, iar acum sportul și bucătăria merg mână în mână, într-o completare perfectă. Adrian aleargă 5 km aproape zilnic, uneori ajungând chiar și la 20 – 30 km într-o singură zi.

„În trecut m-am confruntat cu o problemă de greutate, motiv pentru care am început să urmez un program ambițios nu doar de slăbit, ci și de asumare a unui stil de viață sănătos. În felul asta mi-am redobândit greutatea dorită, dar și tonusul, iar acum mă antrenez pentru a lua parte la cel puțin un maraton în perioada următoare. Nu mi-am propus să-l câștig, ci doar să particip și să alerg toată distanța', ne mărturisește juratul MasterChef.

Adrian Hădean face parte din juriul MasterChef și îl vom putea urmări din septembrie, alături de Chef Patrizia Paglieri și Chef FOA în cel mai spectaculos show culinar din România, numai la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare