; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duelul pianelor1

FOTO. Adrian Enache, Paula Seling şi Ovi lansează „Duelul pianelor” la TVR2

21 October 2016

Din această duminică, la TVR2 începe un nou program de divertisment muzical. Paula Seling şi Ovi Jacobsen se vor duela amical, arbitraţi de Adrian Enache.

[Not a valid template]

Pentru că, aşa cum spun românii, “cine se-aseamănă se-adună”, Paula şi Ovi se aliază cu artişti de marcă pentru a-şi spori şansele de câştig în “Duelul pianelor”. Monica şi Luminiţa Anghel, Dan Helciug, Adriana Trandafir, Cream, Marcel Pavel, Tania Popa, Cezar Ouatu, Nicole Cherry – sunt doar câţiva dintre artiştii care vor participa la această competiţie muzicală.

Primii combatanţi care sparg gheaţa la „Duelul Pianelor' vor fi, în această duminică, Dan Helciug, Rodica Popescu Bitănescu, Viorica Macovei şi Flavius Teodosiu.

Duelul pianelor' este un proiect gândit de ceva timp de noi şi care, în sfârşit, datorită unor împrejurări favorabile, a devenit acum realitate la TVR', declară Paula şi Ovi. 

Ţinând cont de faptul că noi ca şi cuplu artistic am avut cele mai frumoase realizări în ultimii 6 ani alături de Televiziunea Română, aş putea spune că acest proiect şi-a găsit casa' care trebuie. Iar de data aceasta suntem siguri că vom fi şi mai puternici, avându-l alături de noi şi pe carismaticul Adrian Enache! Aşa că va fi o emisiune de divertisment, cu mult umor şi muzică ce va fi difuzată duminica după-amiaza, deci un program pentru toata familia. En Garde!', au mai spus aceștia.

 

Alte articole:

1. Noua grilă TVR 2. Raluca Arvat (ex ProTV) prezintă Telejurnalul de la 19.00

2. TVR 1 are, de astăzi, cinci emisiuni de ştiri în grilă

3. TVR se reorganizează editorial: cum arată noile grile de programe

4. FOTO. TVR 2 difuzează serialul japonez „Aripi de mătase'. La ce oră începe primul episod

5. Cătălin Ştefănescu, gazda unei noi emisiuni la TVR 2: „Un portret de secol'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare