; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Despot va face parte din juriul „Vocea României”. Care este componența noului juriu al show ului

Adrian Despot va face parte din juriul „Vocea României”. Care este componența noului juriu al show-ului

05 July 2017

Adrian Despot este noul jurat al show-ului „Vocea României'. El îl va înlocui pe Marius Moga, membru al juriului încă de la debutul emisiunii de la Pro TV.

Adrian li se alătură juraților Loredana, Smiley și Tudor Chirilă începând din sezonul 7 „Vocea României'. Liderul trupei Vița de Vie a făcut parte din diverse show-uri de televiziune și radio, a compus muzică pentru film și televiziune și a format numeroși alți artiști. 

'Mă bucur să mă reîntorc în televiziune și mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din țară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artiști, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei și să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât și mentală

. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i privește pe noii colegi, Loredana, Smiley și Tudor, ne cunoaștem de ani buni, toți trei sunt adevărați profesioniști și sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aștept să începem! .', a declarat Adrian Despot.

Marius Moga rămâne jurat „Vocea României Junior'

În cele șase sezoane „Vocea României' de până acum, Marius Moga a contribuit la descoperirea și formarea unor concurenți cu calități vocale remarcabile, fiind un mentor pentru aceștia.

Marius Moga

Potrivit unui comunicat Pro TV, Marius Moga va continua să fie antrenor la „Vocea României Junior', competiție pe care a câștigat-o în primul sezon împreună cu micuța Maia Mălăncuș.

'Urmează o perioadă plină pentru mine și echipă. Încep filmările pentru cel de-al doilea sezon Vocea României Junior, un proiect care îmi este foarte drag de când am devenit tătic. Vom continua să lansăm artiști fresh atât în țară, cât și în străinătate', a declarat Marius Moga.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare