; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adio, Survivor România! Jador a ajuns în România. Cine îl aștepta la aeroport

Adio, Survivor România! Jador a ajuns în România. Cine îl aștepta la aeroport

26 April 2021

Jador a ajuns sâmbătă în România. Fostul Faimos a părăsit „Survivor România' din cauza problemelor de sănătate.

Vizibil slăbit, acesta a fost întâmpinat la aeroport de părinți. Totodată, câțiva prieteni buni, printre care Bogdan Mocanu, Nikolas Sax și Robert Ionescu, l-au așteptat pe Jador la aeroport cu un tort.

 Vezi galeria foto >

 

 

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc.

Și 12 ore pe avion așa cu piciorul…e crunt. Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții…nu plec până nu fac poze cu toți. Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo. 

Oamenii ăia chiar se chinuie, chiar își doresc să câștige…ei habar nu au ce se întâmplă, mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu mine… Piciorul rupt. Am venit cu câteva experiențe mișto. Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo',  a spus Jador, pentru WoWbiz, imediat cum a ajuns în România.

Fostul faimos a fost întrebat ce părere are despre Sorin, cu care a avut câteva divergențe.

„Sorine, luptă că ești un șef. Sorin e chiar foarte bun, sper să ajungă cât mai departe. E un băiat foarte bun, se vede nașpa la televizor că a fost dușman cu mine, dar e un băiat bun.

Jador, pregătit să fie din nou sărac

Înainte de decolarea spre România, fostul Faimos a postat un mesaj pentru cei care îl urmăesc pe Instagram. Printre altele, Jador a scris că vine acasă „în țara mea, la familia mea și la oamenii care mă iubesc'.

„Sunt pregătit oricând sa fiu din nou sărac , experiența asta mi-a demonstrat ca oricâți de mulți bani o sa am sufletul meu va rămâne veșnic sărac!
Mă simt un om iubit în mod exagerat de Dumnezeu', mai scrie în mesajul lăsat de Jador pentru fanii săi.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Jador (@jador_adevarat)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare