; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea antonescu

Adio, Republica Dominicană! Andreea Antonescu, primele declarații după ieșirea din „Survivor România” și revenirea în țară

29 March 2021

Andreea Antonescu a ieșit din competiția „Survivor România' (Kanal D) săptămâna trecută, iar recent s-a întors în țară. Fosta faimoasă a mărturisit că nu ar mai fi rezistat mult timp în acest show, iar eliminarea nu a supărat-o.

Andreea recunoaște acum, după o lună de stat în jungla din Republica Dominicană, că se resimte. Totodată, ea a spus că va avea nevoie de o perioadă de reacomodare la civilizație, scrie wowbiz.ro. 

„Ca din junglă! Sper, totuși, că nu m-au părăsit calitățile de fată elegantă și nu cred că vrei să știi cum am mâncat primul fel de mâncare pe care l-am primit când am ieșit din competiție, dar consider că vor reuși foarte bine să mă reintegrez în societate.

Până acum am făcut față aeroporturilor prin care am trecut. Uitați-mă aici, sunt bine, sunt ok. E de bine', au fost primele gânduri ale Andreei Antonescu, după ce a aterizat.

Își renova casa atunci când a plecat în Dominicană

Andreea Antonescu a mai mărturisit că se bucură că s-a întors înapoi în România, unde poate să fie alături de cei dragi ei.

Apoi, după ce își va încărca bateriile, se va apuca să își analizeze casa. Vedeta ar fi început o renovare înainte de înscrierea la „Survivor România', iar lucrările au continuat cât timp aceasta a fost plecată.

Sursa foto: https://www.facebook.com/andreeaantonescupaginaoficiala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare