; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright gabriela_arsenie antena1_290916_tcdu10 ed6_0552

FOTO. Adina Răducan a câștigat ultima ediție „Te cunosc de undeva” (Antena 1)

17 October 2016

Cea de-a șasea gală a actualului sezon „Te cunosc de undeva' a fost câștigată, sâmbăta aceasta, de Adina Răducan, care s-a transformat în Bruno Mars.

Transformări, muzică bună cântată live, coregrafii spectaculoase, mult umor și relaxare au fost sâmbătă seara ingredientele show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Maria Buză și Pepe au imitat pe scena de la Te cunosc de undeva!' două stele ale muzicii și cinematografiei de la Paris, Brigitte Bardot și Jeanne Moreau, Misha s-a transformat într-o mulatră cu voce de mezzosoprană, plină de zvâc și fără inhibiții, Rihanna, în timp ce Lucian Ionescu a cântat în travesti precum regina salsei, Celia Cruz.

Dorian Popa a pus mâna pe un personaj cu mușchi și piele portoricană, Don Omar, Șerban Copoț a cântat piesa Somebody To Love', precum celebrul actor canadian Jim Carrey, iar Amna a interpretat hit-ul Iubirea schimbă tot' precum Andra. Nico a îmbrăcat straiele populare și a cântat acompaniată de taraful Silvian Voicu transformată în Maria Butaciu, pe când Dima Trofim a urcat pe scenă plin de curaj să imite o ființă de o feminitate aparte, care a șocat o lume întreagă în anul 2014, pe scena Eurovision, prin faptul că purta barbă: Conchita Wurst.

[Not a valid template]

Jurații show-ului transformărilor și Florin Ristei au sustinut si ei un moment artistic, căci au fost cooptați în noua trupă a lui  Horia Brenciu, invitatul special al acestei ediții. Astfel, Ozana Barabancea a cântat alături de Brenciu, acompaniindu-se la ukulele, Aurelian Temișan la corn englezesc, Andrei Aradits la clape, Andreea Bălan la marakas, iar Florin Ristei la tamburină. Formația nou-înființată s-a destrămat însă după prima melodie cântată împreună, din motive pecuniare, lăsând loc pe scenă cunoscutei HB Orchestra,  formată din muzicienii care cânta cu Brenciu la toate concertele.

[Not a valid template]

În cadrul aceleași ediții, echipa show-ului “Te cunosc de undeva!” a primit un premiu special din partea companiei  care distribuie formatul acestei emisiuni la nivel internațional, Antena 1 fiind astfel prima televiziune din lume care a produs zece sezoane ale show-ului transformărilor. Premiul a fost oferit de Pascal Dalton,  directorul de vânzări pentru Europa Centrală și de Est la Endemol Shine Group, compania care distribuie formatul “Your Face Sounds Familiar” la nivel internațional, venit special de la Londra.

Cea mai bună transformare a ediției de sâmbăta aceasta a fost aleasă cea realizată de Adina Răducan, care l-a jucat în travesti pe Bruno Mars.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare