; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adina Galupa, personaj negativ în telenovela Îngeri pierduţi

Adina Galupa, personaj negativ în telenovela „Îngeri pierduţi”

18 July 2013

Adina Galupa şi Anghel Damian se numără printre personajele negative din noua telenovelă românească Îngeri pierduţi', care va avea premiera în această toamnă la Acasă tv. Cei doi vor umbri fericirea protagoniştilor încă de la primele episoade.

Adina Galupa, pe care publicul a urmărit-o în telenovelele Inimă de ţigan', Regina', Iubire şi onoare', Aniela' şi în filmul de lungmetraj S-a furat mireasa', joacă acum rolul Mirelei şi este iubita lui Tudor (Paul Diaconescu). Ea va deveni rivala protagonistei (Mădălina Anea) din clipa în care realizează că între Ana şi iubitul ei se înfiripă o poveste de iubire.

Personajul meu este o fată care a rămas cu un mic handicap în urma unui accident de maşina, pe care l-a avut în urmă cu ceva timp şi nu este cea mai răbdătoare persoană din lume. Este destul de impulsivă şi de aici se nasc multe conflicte cu cei din jurul său. În momentul în care va simţi pericolul reprezentat de Ana, Mirela va scoate la suprafaţă partea urâtă: e capabila de orice pentru a scăpa de rivala ei', spune Adina.

Iubitul Anei din telenovela Îngeri pierduţi' este interpretat de tânărul student la UNATC, Damian Anghel:

Mihai este un băiat aparent superficial, cu destul de mulţi  bani, care are impresia că viaţa e pe roze, dar descoperă pe parcursul serialului că zicala , e adevărată. Este destul de fustangiu, dar e simpatic. Mihai o place pe Ana, cu care e coleg de şcoală şi se încăpăţânează tot mai tare când fata îl refuză', declară Damian.

Citeşte şi:

Ioan Isaiu şi Diana Dumitrescu, din toamnă, în Îngeri pierduţi' | Foto

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol vor juca în Îngeri pierduţi'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare