; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

 Adina de la Heaven, separată de soțul bolnav de Covid 19 „Chiar ne a întărit relația”

 Adina de la Heaven, separată de soțul bolnav de Covid 19: „A fost palpitant și chiar că ne-a întărit relația”

07 April 2021

Adina de la Heaven a trecut prin momente grele. Soțul ei, Glance, a fost infectat cu COVID 19, iar cei doi au trebuit să stea izolați timp de câteva săptămâni.

Invitată în platoul de la „Exclusiv VIP', artista a povestit clipele grele prin care a trecut și cum a reușit să le depășească. 

Noi, eu și copiii,  am scăpat ca prin minunile acului. Glance a luat virusul de la sala de sport, deși i-am spus mereu să stea liniștit, să nu se ducă la sală. În iarna anului trecut am aflat că este pozitiv și am decis să stăm distanțați. La distanță de 2 străzi. Eu am locuit cu mama și sora mea, Glance singur. Ne vedeam zilnic și îi lăsam la geam medicamente și mâncare. Nu a făcut o formă gravă.

Ne-am reunit acum, ne-am mutat în casă nouă. Pot spune că a fost palpitant și chiar că ne-a întărit relația', i-a mărturisit Adina lui Cristi Brancu.

 

„Tatăl meu mi-a trimis-o pe fiica mea'

În lacrimi, solista trupei Heaven a povestit în platoul emisiunii „Exclusiv VIP' despre clipele teribile pe care le-a trăit la moartea tatălui ei.

Mă abțin să plâng pentru că nu i-ar fi plăcut să mă vadă așa. Tatăl meu a plecat în iulie 2018, dar mi-a trimis-o pe fiica mea. L-am visat înainte să aflu că sunt însărcinată. Și mi-a spus: nu ai și tu grijă de fetița aia, tată?'

Câteva  zile mai târziu mi-am dat seama că sunt însărcinată și că urma să am o fetiță. Legătura dintre noi a fost foarte strânsă, îl visez foarte des… Când s-a întâmplat cu tata eram plecată în Beirut și mi-a părut rău că nu am apucat să îl îmbrățișez. Am plecat în grabă, l-am pupat pe frunte si i-am spus că îl iubesc. Dar nu a fost îmbrățișarea lui, cea obișnuită.  Nu am avut o ultima îmbrățișare cu el. Însă mi-a apărut un vis și m-a strâns în brațe așa cum o făcea mereu și m-am liniștit .

Pierderea lui înseamnă un dor crunt', i-a spus plângând Adina Postelnicu lui Cristi Brancu la „Exclusiv VIP', emisiune difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 15.00.

Sursa foto: Facebook, Prima TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare