Homepage  / Vedete româneşti

Adi Sînă, dat în judecată de o angajată a Ministerului Justiției. Ce pedeapsă riscă artistul

Adi Sînă, dat în judecată de o angajată a Ministerului Justiției. Ce pedeapsă riscă artistul
12

de Cristina Țapu,

Adi Sînă are probleme cu legea și riscă să ajungă în sala de judecată după ce a fost reclamat în instanță. Iată ce a generat neînțelegerea și ce sancțiune riscă artistul și soțul Ancăi Serea.

Adi Sînă riscă să ajungă în fața instanței de judecată

Adi Sînă are 47 de ani și activează de mai bine de două decenii în industria muzicală din România. Deși nu mai susține atât de des concerte pe marile scene, se pare că Adi este foarte solicitat să cânte la evenimentele private. Recent, artistul a fost dat în judecată de către o angajată a Ministerului Justiției după ce nu și-ar fi onorat angajamentul, deși a primit suma de bani pe care ar fi cerut-o.

Aceasta susține că Adi Sînă a încasat banii pentru a susține un recital, însă în ziua petrecerii a fost pur și simplu de negăsit. Mai mult decât atât, el nu ar fi oferit o explicație pentru gestul său care nu-i face deloc cinste.

Adi Sînă s-a reprofilat! Ce face acum după ce muzica a trecut pe locul doi (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Procesul în care apare numele lui Adi Sînă a fost deschis la Judecătoria Craiova, dar magistrații au hotărât să îl mute la Ilfov. Toamna aceasta, cântărețul ar trebui să se prezinte în instanță și, în cazul în care va fi găsit vinovat, el riscă să fie nevoit să plăteacă daune morale considerabile.

Contactată de către cei de la SpyNews, femeia care l-a acuzat pe Adi Sînă de faptul că nu și-a îndeplinit obligațiile conflictuale nu a dorit să ofere detalii suplimentare despre incident, însă a subliniat că așteaptă să se facă dreptate.

„Nu pot oferi prea multe detalii, deoarece funcția pe care o dețin nu îmi permite, mai ales că în prezent este un dosar pe rol. Pe scurt, situația ar fi următoarea: a încasat banii și nu s-a prezentat la eveniment„, a declarat aceasta, potrivit sursei menționate anterior.

Adi Sînă, solicitat să cânte la nunțile din India și din Pakistan

Adrian Sînă este cunoscut în India și este chemat să cânte la nunțile grandioase de acolo. Artistul este uimit de amploarea nunților de acolo, care durează „trei zile și trei nopți”, și la care participă peste 1000 de invitați. Soțul Ancăi Serea a fost chemat să cânte la nunți cu orchestra sa, „The Wedding Crashers” anul trecut și a fost impresionat de experiența pe care a trăit-o.

Dacă nunțile din India sunt grandioase, și tariful lui Adi Sînă este pe măsură. Surse din preajma fostului solist de la Akcent au dezvăluit că sumele încasate ajung la 7000 de euro, pe eveniment. 

Adrian Sînă colaborează cu producătorii indieni, încă din anul 2011, atunci când i s-a oferit oportunitatea să producă o coloană sonoră pentru un film. De atunci, el a devenit cunoscut în rândul publicului din India, așa că este invitat frecvent să cânte în la diverse evenimente private din India sau din Pakistan. 

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton